Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 446 / 4
Wszystkie z nich są w pewnym sensie stymulantami
z tym, że 3MMC/3CMC dadzą Ci coś jeszcze - w odp. dawce ogarną ci układ nagrody i będziesz miał po prostu dobrze.

Do tego dawkowanie... przy 3MMC/3CMC możesz w sumie dość łatwo kontrolować stan, nawet jak przegniesz chociaż nie polecam latać wyżej ponad 200mg - po cholere sobie psuć i fazę zdrowie, ciśnieniem i innymi atrakcjami... w przypadku NEPa przesadzenie z dawką może się zakończyć na SORze tutaj nie mowimy o dawkach 200mg raczej 20 ...30 w porywach 50mg... wyjadacze mają dość już przy 80mg więc jak sam widzisz tu granica jest cieniutka a jak nie masz wagi no to powodzenia życzę.

Eufo znajdziesz w każdej z tych substancji, pytanie czego dokładnie oczekujesz ...
NEP typowy stymulant ... a 3jki typowe euforyki gdzie stim też potrafi ładnie pozamiatać.

wszystko zależy od Ciebie, Twojej tolerki, i tego w jakiej jakości dorwiesz swoje ulubione produkty. pozdro.
DXM
  • 4952 / 863 / 0
Nep jest to jeden z najlepszych RC stymulantów na rynku. Ale amatorów potrafi pozamiatać, dawkowanie 20-50mg max jak nie miałeś doczynienia z nepem. Sniff trzyma koło 40-60min podczas ciągu potrafi nawet 2h jedna linia trzymać. Nadaje się do vapo(palenia) ale odradzam bo jak spróbujesz to Cię wciągnie razem z butami, natychmiastowe silne i krótkie działanie coś jak crack :)
  • 3597 / 584 / 1
Ale to jest temat o 3cmc
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9444 / 1849 / 2
14 października 2025serotoninowy pisze:
Nep jest to jeden z najlepszych RC stymulantów na rynku. Ale amatorów potrafi pozamiatać, dawkowanie 20-50mg max jak nie miałeś doczynienia z nepem. Sniff trzyma koło 40-60min podczas ciągu potrafi nawet 2h jedna linia trzymać. Nadaje się do vapo(palenia) ale odradzam bo jak spróbujesz to Cię wciągnie razem z butami, natychmiastowe silne i krótkie działanie coś jak crack :)
Ogólnie to nep czy cmc-ki to są mocno przeciętne RC. Nep czy Hex są zwyczajnie za mocne i mają zbyt nisko osadzony punkt błędu. To już nawet nie chodzi o dawkowanie na zasadzie mogę się pomylić o 0.5gr ale o to, że pomyłka o 20mg daje nerwicę, roztrzęsione ręce i latające serce.
Cmc-ki znów zbyt krótko działają. Dziś chyba by mnie nudziło ciągle dorzucanie i gonienie fazy - chyba jeszcze większe niż przy mefedronie.
Bonus.
Podobne zdanie mam o 3mmc. Znaczy gdyby te substancje nie dawały aż tak krótkotrwałego kopa to byłoby spoko ale tutaj jest depresja, strach i dół w kolejnych dniach.
Z perspektywy czasu dużo lepsze notowania dałbym fenmetrazynie, fenidatom czy fluoroamfetaminie, że od pochodnych aminoindsnu nie wspomnę.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4952 / 863 / 0
@Stteetart w moim przypadku nic z tych rzeczy po NEPie nie ma miejsca a potrafiłem przerobić duże ilości w krótkim czasie nie jednokrotnie waląc kreski po 100mg+ ale widocznie jestem mutantem bo wiem że to co piszesz to prawda i nie raz ludzie mają problem o czym wspomniałem. W sumie to się nie będę rozpisywał bo się zgadzam z twoim postem. Fluroamfetaminy to był inny level ale chyba już koniec historii i nie wrócą nigdy na rynek.
  • 9444 / 1849 / 2
To nie kwestia bycia mutantem ale galopującej tolerki. Poza tym, Ty jesteś na lekach co też zmienia profil działania substancji.
Dla zwykłego zjadacza bk który robi jako takie przerwy opcja dojścia do dawek nawet 100mg to długa perspektywa. Poza tym tolerka rośnie geometrycznie - im więcej wrzucasz tym musisz wrzucać więcej, im bardziej inwazyjna droga (po<ps<iv) tym szybszy wzrost tolerki.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4952 / 863 / 0
Jakich lekach, biorę tylko nebiwolol 5mg na stałe, benzo w ostateczności jak przegne, zbyt długo nie śpię, zbyt duża zwala.
  • 926 / 167 / 0
13 października 2025mathey88 pisze:
Dzięki Panowie za odpowiedzi, biorę wszystko do siebie. Jeszcze mam pytanko: Generalnie starzy wyjadacze potwierdzają, że kiedyś trójka była znacznie lepsza niż obecnie nie mam porównania ze starszymi sortami, ale słychać sporo narzekania na obecną jakość. A jak wypada trójka do NEP-a? Jak rozumiem nie działa na serotonine, jest czystym speedem więc może bardziej nada się raz w tygodniu? 3MMC odpada, czytałem ze trzeba robić długie przerwy ze względu na duży wyrzut sero, czy to prawda?
Nep nie da ci tego co 3 cmc. Nep to zwykły stymulant, ale na imprezkę spoko. 3 cmc to euforia lub powinna być euforia z lekkim spidem, ale sorty sa naprawdę różne i można się wkopać. NEP znowu to bardzo małe dawkowanie i nie jest to dla każdego. Pamiętam historie z przed lat że niektórzy gratisy w postaci nepa i im podobnych wyrzucali, bo nie potrafili się z tym obchodzić :D każdy bk raz w tygodniu da ci po miesiącu gówno w głowie, a nie zabawę. takie używki jak MDMA to raz na miesiąc jak nie na dwa, bo serio po 4-5 tygodniach będziesz gonił za króliczkiem, a uwierz mi że droga z 50 mg do 200 mg będzie bardzo krótka :) wystarczy że raz pociągniesz większego lajna i kolejne już będą musiały być jeszcze większe. Najlepiej to sobie odpuść bk i szukaj MDMA.
@serotoninowy , to masz dwie opcje. Nie wciągasz nepa lub masz wysoką tolerkę, bo wąchasz to za często.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.