Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1197 / 43
Pamiętam jak w stopy waliłem.
Myślałem, że skoro tak dobrze widać żyły na stopach, to iniekcja będzie banalnie prosta.
Ale to nie tak.
Nawet wjazd jest słabszy.

Fuzja - D5

Anabolik promował walenie w pachwinę.
Jak za dużo przypierdolisz to siedzisz z opuszczonymi gaciami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 19 / 11 / 0
Pytanko do bardziej doświadczonych co tu teraz mi się stanie. najprawdopodobniej wysk9czyłem z żyły, mianowicie po skończonej iniekcji patrzę a został mi pod skórą spory bombelek który teraz po kilku minutach spuchł i zaczął pobolewać. Acz grzeje miło. Zrobić coś z tym czy samo przejdzie?
  • 248 / 84 / 0
Ja bym w życiu nie miała odwagi zapierdolić w szyję. Na samą myśl mnie ciary przechodzą... ;p
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
10 marca 2024INeedMoney pisze:
pachwina to mowisz o tej grubej zyle ktorej nie widac golym okiem? co idzie obok tetnicy i jakiegos nerwa? i trzeba sie wbic na jakies 2cm? na szyji to jedynie pod palcami wyczuwam jakies zyly ale chyba obok idzie tetnica i nie wiem co jest co, widoczne to one nie są.
Musiałby Ci ktoś pokazać, które to miejsce. Inaczej możesz się zestresowac na maksa z powodu odczuć w trakcie.

Ja na twoim miejscu przejrzałabym dokładniej ręce. Dłonie, palce, "wątrobówki", ramiona, nadgarstki.
Szukaj i szukaj. Jestem pewna , że coś gdzieś jest.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 117 / 22 / 0
Samo sie powinno wchłonąć. Jak silny był r-r i jaka substancja?
Możesz delikatnie rozmasowywac gulke
  • 619 / 114 / 0
12 marca 2024Turbominetajzer3000 pisze:
Pytanko do bardziej doświadczonych co tu teraz mi się stanie. najprawdopodobniej wysk9czyłem z żyły, mianowicie po skończonej iniekcji patrzę a został mi pod skórą spory bombelek który teraz po kilku minutach spuchł i zaczął pobolewać. Acz grzeje miło. Zrobić coś z tym czy samo przejdzie?
Jak ci poszło pod skórę trochę roztworu z np opio to powinno po max paru dniach zniknąć, w zależności od tego ile podałeś pod skórę i co tam miałeś w tej pompce
:tabletki:
  • 19 / 11 / 0
Dzięki, na drugi dzień praktycznie znikło, został tylko lekki siniak.A co i jak to 75mg majki rozpuszczone w niecałych 5ml
  • 300 / 6 / 0
ja pierdole 3 tyg stazu i juz zaliczylem pierwsza reanimacje, to kurwa nie dla mnie ten sport, huknalem sort z dobrego zrodla i okazal sie tak z 10x mocniejszy od tego gowna z ulicy, dobrze ze byl ze mna koles i reanimowal do przyjazdu karetki. Jak tylko puscilem staze to powiedzialem do ziomka: bede musial Ci na to pozniej odpowiedziec i padlem

swoja droga, podali mi 3 x nalokson, medyk mowil ze pierwszy podaja w ramie bo sie wolniej rozpuszcza, a czesto cpuny budza sie i krzycza na nich ze marnuja towar i uciekaja, wiec daja im wieksza szanse na przezycie... taka ciekawostka

scalono - WRB
13 marca 2024Ivival pisze:
10 marca 2024INeedMoney pisze:
pachwina to mowisz o tej grubej zyle ktorej nie widac golym okiem? co idzie obok tetnicy i jakiegos nerwa? i trzeba sie wbic na jakies 2cm? na szyji to jedynie pod palcami wyczuwam jakies zyly ale chyba obok idzie tetnica i nie wiem co jest co, widoczne to one nie są.
Musiałby Ci ktoś pokazać, które to miejsce. Inaczej możesz się zestresowac na maksa z powodu odczuć w trakcie.

Ja na twoim miejscu przejrzałabym dokładniej ręce. Dłonie, palce, "wątrobówki", ramiona, nadgarstki.
Szukaj i szukaj. Jestem pewna , że coś gdzieś jest.
podobno pod bicepsem jest jaka spora zyla ale nie udalo mi sie w nią trafic...
  • 799 / 456 / 0
12 marca 2024london5 pisze:
Anabolik promował walenie w pachwinę.
Jak za dużo przypierdolisz to siedzisz z opuszczonymi gaciami.
Znałem ziomka w ośrodku co przez walenie w pachwine dorobił się kalectwa i utyka na jedną nogę.
  • 924 / 138 / 0

podobno pod bicepsem jest jaka spora zyla ale nie udalo mi sie w nią trafic...
Pod jakim kątem się wbijales?

//to nie temat na tego typu rozmowy więc proszę moda o przeniesienie naszej pogawędki
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.