Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Wie ktos dlaczego klef tak ora klame?
  • 6225 / 446 / 12
@reaaski00 Bo zawiera chlor? Chlor to atom o bardzo niezbalansowanych właściwościach elektrochemicznych – jego wpływ na otaczające go struktury cząsteczek jest niszczący. Nie było badań na halokatynonach „czy się ten chlor odłącza“ (i działa jak HCl, dosłownie wyrywając protony z Twojego ciała – jak kwas), więc nie można stwierdzić czy on się separuje od cząsteczki, czy nie. Podejrzewam, że nie musi, aby siać zniszczenie w układzie tkanek, gdzie m.in. błona komórkowa jest „szyta“ stosunkowo delikatnymi wiązaniami elektromagnetycznymi…
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1933 / 450 / 4
z pewnością urywa coś z mózgu... moje nieliczne przygody z tym specyfikiem odbijają się do dziś dzień.
DXM
  • 9538 / 1881 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 138 / 32 / 0
Czy tylko dla mnie 4cmc było ponad wszystkie dragi (amf, koks, mef, 3mmc)? Przyjmowałem tylko sniffem. Do pracy było mega idealne. Nowe rozwiązania, chęć projektowania. Gdzieś tu czytałem że klef wukurwiał dopaminę ponad wszelkie normy?
  • 1544 / 197 / 0
@dziksk ja wolałem 3cmc działał bardziej na 'rush' niż wlasnie na rozplywanie się i dopamine, zawsze po 4cmc falował mi obraz jakoś z tego co pamiętam i czułem się poćpany fees ale to tez pewnie rózne sorty byly wiadomo a 3cmc wspominam fajnie , po klubach jak chodziłem i się to ćpało to zahamowań nie było końca, gadanie , muzyczka wchodzi , bajerka , pewność siebie , ale jak pisałem pewnie zależy od sortów i preferencji użytkownika

a jeżeli chodzi o ponad wszystkie dragi to 3mmc %-D to była poezja
  • 376 / 43 / 0
@dziksk o jakim 4cmc ty piszesz? :)
Legitne 4cmc po zapodaniu oralnym 150-200mg powodowało falowanie obrazu, wyostrzenie barw, cheć leżeniu w łóżku lub siedzenia w fotelu i słuchanie muzyki...
Do działania i kreatywności to bardziej 3cmc zachęcało po sniffie.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 138 / 32 / 0
20 maja 2020MaSaLa pisze:
@dziksk o jakim 4cmc ty piszesz? :)
Legitne 4cmc po zapodaniu oralnym 150-200mg powodowało falowanie obrazu, wyostrzenie barw, cheć leżeniu w łóżku lub siedzenia w fotelu i słuchanie muzyki...
Do działania i kreatywności to bardziej 3cmc zachęcało po sniffie.
Mogę mylić pojęcia, ale mnie mnie sniff to donosowo, oral to bombki.
Więc czytaj ze zrozumieniem że przyjmowałem tylko sniffem ;)
  • 1 / / 0
Siemanko mam pytanie czy po klefedronie zażyłem 2 razy i raz mnie wyjebalo następnego dnia miałem w chuj szybkie bicie serca. Są możliwe stany lękowe?

===============================

Dodam że ziomeczki z którymi brałem nie odczuwali takiego czegoś następnego dnia dodam że na nic nie chorowałem

Scalono. Nepenthee
  • 776 / 106 / 0
jak maja sie dzisiejsze sorty?
ostatni raz jak bralem to bylo za zlotych czasow RC, gdzie mozna bylo je wszedzie kupic w internecie to bylo zupelnie co innego niz teraz. Kupilem polowke jakiegos 4cmc deluxe i po dwoch setach w odstepie pol godziny czuje tylko cieplo, pocące sie rece i lekkie dreszcze od czasu do czasu. Chujowy batch?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.