https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
a jeżeli chodzi o ponad wszystkie dragi to 3mmc
Legitne 4cmc po zapodaniu oralnym 150-200mg powodowało falowanie obrazu, wyostrzenie barw, cheć leżeniu w łóżku lub siedzenia w fotelu i słuchanie muzyki...
Do działania i kreatywności to bardziej 3cmc zachęcało po sniffie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
20 maja 2020MaSaLa pisze: @dziksk o jakim 4cmc ty piszesz? :)
Legitne 4cmc po zapodaniu oralnym 150-200mg powodowało falowanie obrazu, wyostrzenie barw, cheć leżeniu w łóżku lub siedzenia w fotelu i słuchanie muzyki...
Do działania i kreatywności to bardziej 3cmc zachęcało po sniffie.
Więc czytaj ze zrozumieniem że przyjmowałem tylko sniffem ;)
===============================
Dodam że ziomeczki z którymi brałem nie odczuwali takiego czegoś następnego dnia dodam że na nic nie chorowałem
Scalono. Nepenthee
ostatni raz jak bralem to bylo za zlotych czasow RC, gdzie mozna bylo je wszedzie kupic w internecie to bylo zupelnie co innego niz teraz. Kupilem polowke jakiegos 4cmc deluxe i po dwoch setach w odstepie pol godziny czuje tylko cieplo, pocące sie rece i lekkie dreszcze od czasu do czasu. Chujowy batch?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.