Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Za to jakie loty dawał na wyższych DXM. Próbowałem euforycznych narkotyków jak np MDMA, kokaina, oxy
Ale DXM jest wyjątkowy. Nie mówie że najlepszy. Ale wspaniały.
Przedwszystkim stosunek tymczasowego działania leczniczego niższych dawek/lotów i doznań na wysokich dawkach do tego że szkodzi mi to mniej niż 90% innych substancji psychoaktywnych jest genialny.
Oczywiście wiadomo że DXM ma jakąś szkodliwość, jakby ktoś brał w ciągu duże dawki to jest ryzyko zawsze, także mimo wszystko ostrożnie drodzy użytkownicy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ale u mnie ta magia losowo na niektórych tripach czasami w jakimś stopniu potrafi wrócić. Mogą pomóc np. różne mixy, albo ofc zrobienie sobie trochę dłuższej przerwy. A nawet wydaje mi się, że taka z pozoru błahostka jak zmiana pomieszczenia z tego w którym standardowo deksimy na inny, może zintensyfikować podróż. Czynników pewnie jest wiele, dex bywa kapryśny.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.