"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Witam serdecznie.
Polecam wyszukiwarkę na forum w lewym górnym roku, najlepiej wyszukiwać wg. słów kluczowych.
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Kiedyś po maratonie na 3-CMC, jeszcze jak mnie jako tako trzymało, a serce napierdalało, to zapodałem jak głupek skończony chyba 50 czy 75mg kwety, 20-30 min. później jak weszło, to serce mi tak zwolniło ze straciłem przytomność i miałem rendez-vous z kafelkami w łazience.
A poza tym, to standardowo, agonista receptorow, blokuje receptory dopaminowe, serotoninowe, i pare innych chociaz to blokowanie to takie serio jest dopiero w wyzszych dawkach niz do ok. 75-100mg.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.