Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
W jaką dokładnie wchodzą interakcje 3CMC i ketrel (neuroleptyki)? Co powoduje że to złe połaczenie? Jestem ciekawy trochę bardziej na temat, to interesujące.
  • 1208 / 328 / 2
@Rudalke chodzi o agonizm 3-CMC do dopaminy i antagonizm kwety do dopaminy nachodzesie się agonisty na antagonistę, gdzie w tym przypadku antagonista zawsze będzie się wiązał mocniej z receptorami
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 325 / 90 / 0
Plus potencjalna ekscytotoksycznosc dopaminy?
  • 2 / / 0
Udało mi się dostać podobno 3CMC premium. Zawsze po tzw. "kamieniach" miałem długie ciągi i ostre zwały, ciężko było odstawić. Poradzi ktoś jak przeżyć ten stan zejścia najłagodniej bez faszerowania się lekami?
  • 1208 / 328 / 2
@WitamSerdecznie97
Witam serdecznie.
Polecam wyszukiwarkę na forum w lewym górnym roku, najlepiej wyszukiwać wg. słów kluczowych.
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 104 / 56 / 0
@Rudalke przedluzenie odstępu QT. O to powinienes sie martwic najbardziej.

Kiedyś po maratonie na 3-CMC, jeszcze jak mnie jako tako trzymało, a serce napierdalało, to zapodałem jak głupek skończony chyba 50 czy 75mg kwety, 20-30 min. później jak weszło, to serce mi tak zwolniło ze straciłem przytomność i miałem rendez-vous z kafelkami w łazience.

A poza tym, to standardowo, agonista receptorow, blokuje receptory dopaminowe, serotoninowe, i pare innych chociaz to blokowanie to takie serio jest dopiero w wyzszych dawkach niz do ok. 75-100mg.
  • 1617 / 258 / 0
Raz po ok. 300 mg trójki iv kiedy wjazd się rozmył i reszta efektów szybko minęła za to wjechała depresja, wziąłem 100 mg kwetiapiny, grzecznie poszedłem spać na godzinkę i zbudzilem się prawie całkiem normalny tylko przymulony. Kusi czasem żeby strzelić tak co najmniej 500 mg i przekonać się co ta cała trójczyna potrafi. Tylko krótki czas działania mnie zniechęca, pukać co pół godziny może i bym pukał tylko już nie mam żył na takie sytuacje. Może z 10 strzałów bym jeszcze zrobił, ale później to już byłoby szukanie jakichś pochowanych kabli do rana. Nie tak dawno zrobiłem 5 3-CMC dożylnie ale jakoś słabo pamiętam efekty, poza tym było brane z gramem jakiegoś NEPa czy innego stima.
  • 119 / 7 / 0
NEP jest blokerem wychwytu dopaminy, serotoniny i noradrenaliny a CMCki są relaserami. NEP może zablokować działanie CMC na serotonine tak jak SSRI mogą zablokować działanie MDMA/CMC/MMC. NEPa nie brałem z CMCkami, ale odnosze wrażenie, że osłabił działanie mefedronu, jak sniffnołem z ~400 mg mefa... 3CMC w dużej ilości staje się podobne bardziej do klefa niż metkatu... Wyraźnie wzrasta udział serotininy. Mało spida czuć, tylko rece telepie...
  • 17 / / 0
Naprawdę czytam i jestem w szoku że przez ponad rok luźno wrzucam 100-200mg kwetiapiny po zabawie z 3cmc (a ciągi długie się zdarzały) i że mi nic nie jest
  • 1617 / 258 / 0
No właśnie ja biorę 3 leki serotoninowe, trójka mnie interesuje bo w teorii bardziej wywala dopę niż sero. 4-CMC i MDMA mimo wszystko też ciągną. Czwórkę raz strzelałem po 5 hexena i byłem mile zaskoczony efektami, mimo że brałem wtedy 2 SSRI i jeszcze parę rzeczy. Także już za cholerę nie wiem jak to jest z ketonami serotogenicznymi i antydepresantami. Żeby się dowiedzieć raz a dobrze to z chęcią bym podał po pół g trójki i czwórki. Żeby tylko był szeroki wybór żył na takie ekspedycje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.