"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Witam serdecznie.
Polecam wyszukiwarkę na forum w lewym górnym roku, najlepiej wyszukiwać wg. słów kluczowych.
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Kiedyś po maratonie na 3-CMC, jeszcze jak mnie jako tako trzymało, a serce napierdalało, to zapodałem jak głupek skończony chyba 50 czy 75mg kwety, 20-30 min. później jak weszło, to serce mi tak zwolniło ze straciłem przytomność i miałem rendez-vous z kafelkami w łazience.
A poza tym, to standardowo, agonista receptorow, blokuje receptory dopaminowe, serotoninowe, i pare innych chociaz to blokowanie to takie serio jest dopiero w wyzszych dawkach niz do ok. 75-100mg.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.