Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Siemka, piszę to na żywca.
Jakoś 1,5h temu przyjąłem sniffem 250mg szaro - różowego kryształku. Działanie - typowo serotoninowa euforia i lekkie odrealnienie, chęć do rozmowy i lekki szczękościsk, to wszystko przy akompaniamencie dopaminowej mgiełki i lekkiego rushu. Ktoś coś podopowie? Bo na moje to dobrej jakości 4cmc.
  • 997 / 130 / 0
Libido?
  • 365 / 109 / 2
jestem bardzo zawiedziony jakością klefa ostatnio
nie ma nic dobrego, same chujowe sorty, a szkoda bo jedno z ulubionych bk moich
  • 5184 / 916 / 0
Primasort od ruskow to byl klef.
@SampleTube
Obraz sie trząsł na wejściu. Przy przedawkowaniu wchodziła lekka psychodela. Wzorki na scianach, lòżko pływało , z daleka znaki drogowe wydawaly się ludžmi.
W 2018 zaczeli ceca pchac jako klefe a pòzniej jakieś żöłte sorty mieszane chuj wi co.
Wszystko sie zjebalo od momentu banu 3cmc 4cmc w chinach. Europejskie laby robią chujowe syntezy.
Pamieta ktos kiedy to bylo dokladnie gdy zbanowali cmki i fluorofety w chinach? Pazdziernik 2015 roku?
Od wtedy dobre sorty jakie jedliśmy to już zapasy ktòre zostały vendorom. Poszedł ban na większość kozackich rc.
Takiego 2fa to nie widziałem żeby ktoś syntezował .
Niby jest dalej mef, 3mmc ale to chińskie rączki miały coś w sobie i umiały robić kozak syntezy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 977 / 223 / 0
W 2015 przestałem ćpać bk wynalazki (głownie 3MMC i później 4CMC ze względu na serotoninowy charakter który tak mi się podobał, teraz ze względu na delegalizację dalej trzymam się od nich z daleka co wychodzi mi tylko na dobre), ale jak wspominam te czasy przed 2015 rokiem to w zasadzie ciężko było trafić na coś co było "kiepskim sortem". Wszystko działało bardzo dobrze.
"Kiedyś to było..."
  • 2992 / 1646 / 35
Dokładnie rok graniczny 2015 zgadzam się później tez przestałam.
4-CMC przed tym rokiem a teraz to olbrzymia różnica.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 997 / 130 / 0
Ja już dwa lata bez ketonów. Nigdy więcej. Nigdy. Przez kilka lat zabawy utopione grube tysiące. mefedron, MDPV, 3mmc, 4bmc, 4cmc, alfy... Rzygać się chce na samą myśl jaka górę chemii przepuscilem przez siebie. Nigdy więcej. Na szczęście w ogóle mnie nie ciągnie. Do różnych zabawek tak, ale w życiu do ketonów, mety i speeda. Polecam.
  • 9458 / 1855 / 2
Buhehe.
Dobre sorty są nadal.
Jednak żeby dostać dobry sort trzeba chwilę pomyśleć.
Jest też druga kwestia.

Tolerke po ketonach to kpina.
Jak ktoś myśli, że zrobi 4-6tyg przerwy i serotonina sama się uzupełni to się chyba z penisem na łby pozamienial.
A jeszcze jak wpieprza kebaby, kanapki z chlebem i zapija wszystko piwem/gazowanymi napojami to stwierdzenie, że zamienił się z penisem na łby obraza jego penisa

Problem z klefami to byl 2lata temu teraz to luz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 10 / 1 / 0
@Kochanek heleny
Nieznacznie podniesione, trzymalem swoje brzydkie myśli na wodzy %-D
  • 997 / 130 / 0
Mi klefedron strasznie podnosił libido. Mocniej od czegokolwiek innego łącznie z metamfetamına.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.