Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
a potem jak już odsaczam to wszystko, to wyjąć te kawałki plastrow przed gotowaniem?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
ja zostawam, tak dla pewnosci, w niczym to nie przeszkadza, a zawsze pare % wiecej moze sie wyciągnie ;)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 791 / 7 / 0
sprawdzone_info pisze:
Oltun, czy dałbyś radę podrzucić źródło tutaj albo na maila?
wybacz, za chuja nie moge znalezc... wiem ze byl to wielki artykul z ogromna bibliografia, przeczytanie calego zajelo mi ponad 1h
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 475 / 17 / 0
Pytanko , bo nie mam czasu szukac naprawde. Zarzucilem ostatni bunondol dzis o godzinie 16.00. okolo 2 mg. Ile musze czekac zeby zarzucic grama Tramalu , zeby go nie zmarnowac? Czy jak jutro okolo 10 rano zapodam to bedzie si , czy jescze bupra bedzie go wypierala?
  • 44 / 1 / 0
belialoss pisze:
Pytanko , bo nie mam czasu szukac naprawde. Zarzucilem ostatni bunondol dzis o godzinie 16.00. okolo 2 mg. Ile musze czekac zeby zarzucic grama tramalu , zeby go nie zmarnowac? Czy jak jutro okolo 10 rano zapodam to bedzie si , czy jescze bupra bedzie go wypierala?
wyprze. najlepiej odczekac z 48h.
  • 1293 / 20 / 0
za wczesnie raczej, ale jak masz duzo tramca to próbuj xd
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
Ją mieszan bupre z tramem i w moim przypadku wogóle nie blokuje tramadolu tylko podbija działanie
  • 475 / 17 / 0
Poskladalo mnie jak talala :-D . Wydaje mi sie i chyba gdzies czytalem , ze bupra nie ma za bardzo wplywu akurat na tramal. Mnie porobilo srogo(1 gram trampka) Moze to dlatego ze Tramalu nie bralem juz okolo miesiac , ale koda szla za to. Nie wiem. Lecz jest milo %-D
  • 189 / 3 / 0
ekstrakcja plastrów Transtec w wodce jest chujowa, słabo wydajna i długo trzeba trzymać. lepiej zainwestować te 12zł w małą flaszeczke spirytusu i ekstrakcje na szybko da sie zrobić w 20minut a taką gdzie chcemy bardzo dokładnie wszytko wydobyć z plastra to w godzine-dwie

ps. mój znajomy ojciec wielebny prosił o kontakt z osobami z którymi stracił kontakt przez utratę konta mailowego
  • 809 / 15 / 0
KochanekOpium pisze:
ekstrakcja plastrów Transtec w wodce jest chujowa, słabo wydajna i długo trzeba trzymać. lepiej zainwestować te 12zł w małą flaszeczke spirytusu i ekstrakcje na szybko da sie zrobić w 20minut a taką gdzie chcemy bardzo dokładnie wszytko wydobyć z plastra to w godzine-dwie

ps. mój znajomy ojciec wielebny prosił o kontakt z osobami z którymi stracił kontakt przez utratę konta mailowego

http://talk.hyperreal.info/hybrydowa-me ... 38665.html
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.