Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 3494 / 739 / 9
Kodżits to jest takie swędzidełko, swędziucha. Super mnie mini maxi pak pogrzał.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1956 / 201 / 0
Mnie 300mg średnio robi. Tolerka skoczyła.
Take DXM and Be Happy
  • 1956 / 201 / 0
Będzie padać, aż strach po kodeinę wychodzić. Do tego miałem rzucić... Chyba dokończę blister Poltramu. Ciekawe czy mam gumkę recepturkę.
Take DXM and Be Happy
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Demis[/mention], to Ci idzie detox mistrzu :-D
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5295 / 949 / 0
No i doszedłem do momentu, kiedy koda mnie klepie około 20 minut - wejście - najprzyjemniejsze i potem około 1 h samego grzania. Potem się pojawia opio wkurw i chęć na dorzutke która działa, ale jeszcze krócej :D
Trochę z PST się bawiłem, ale nieludzcie się, że częstsze wrzutki przy kodeinie wąż ominą jeżeli będziecie trzymać się tylko jej. Grzeje tak samo, ale czas grzania się znacznie skrócił. Przypomina to już zabawę c chlorowe ketony i parcie na dorzutke.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1956 / 201 / 0
02 czerwca 2018guccilui pisze:
Pełną gębą %-D ale to tylko kończenie zapasów jest :D Chociaż nie wiem czy ekstrakcji nie zajebałem, bo jak filtr wyciskałem to się rozwalił :(

Teraz modlę się by poklepało. Ale to nie moja wina. Ten blister takie słodkie oczy robił...
Take DXM and Be Happy
  • 1916 / 335 / 2
02 czerwca 2018Demis pisze:
02 czerwca 2018guccilui pisze:
Pełną gębą %-D ale to tylko kończenie zapasów jest :D Chociaż nie wiem czy ekstrakcji nie zajebałem, bo jak filtr wyciskałem to się rozwalił :(

Teraz modlę się by poklepało. Ale to nie moja wina. Ten blister takie słodkie oczy robił...
Bo trzeba pomalutku i z wyczuciem wyciskać, a jak już pęknie to wtedy ja zawsze ratowałem tak, że brałem drugi filtr, tzn. szybko zwilżałem następne chusteczki i przeciskałem ten rozwalony przez nie. Wtedy minimalizujemy cenne straty.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1956 / 201 / 0
Z antidolem nigdy mi się tak nie zdarzyło. A tu pech jakiś i od razu na podłogę chlupnelo. Ale tam większość już mokrego paracetamolu była więc odpuściłem sobie ratunek.
Ale i tak grzać zaczyna, więc nie jest źle. Albo to znak z góry by zrobić sobie przerwę :D
No i nie mógł mi dziad czystego tramadolu przepisać...
Take DXM and Be Happy
  • 1916 / 335 / 2
Było zwilżoną chusteczką przetrzeć te plamę a potem wycisnąć :-D
  • 8103 / 913 / 0
Juz dawno nie kochałem sie w mojej kobiecie co sie zwie kodeinka.Teraz królują żołnierze klony i lorki :D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.