Trochę z PST się bawiłem, ale nieludzcie się, że częstsze wrzutki przy kodeinie wąż ominą jeżeli będziecie trzymać się tylko jej. Grzeje tak samo, ale czas grzania się znacznie skrócił. Przypomina to już zabawę c chlorowe ketony i parcie na dorzutke.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
02 czerwca 2018guccilui pisze: [mention]Demis[/mention], to Ci idzie detox mistrzu :-D
Teraz modlę się by poklepało. Ale to nie moja wina. Ten blister takie słodkie oczy robił...
02 czerwca 2018Demis pisze:Pełną gębą02 czerwca 2018guccilui pisze: [mention]Demis[/mention], to Ci idzie detox mistrzu :-Dale to tylko kończenie zapasów jest :D Chociaż nie wiem czy ekstrakcji nie zajebałem, bo jak filtr wyciskałem to się rozwalił :(
Teraz modlę się by poklepało. Ale to nie moja wina. Ten blister takie słodkie oczy robił...
Ale i tak grzać zaczyna, więc nie jest źle. Albo to znak z góry by zrobić sobie przerwę :D
No i nie mógł mi dziad czystego tramadolu przepisać...
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.