Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
troszke czynie w tym przypadku wielka ruznice
no1 pisze: z fenta w huj ostrozninie lepiej 2 razy za malo niz raz TROSZKE za duzo
troszke czynie w tym przypadku wielka ruznice
zawsze można przypierdolić więcej, ale coś wydalić nie dusząc się to ciężko!
właśnie poszedł midazolam (dałem 2 mg bo na bdz tolerancji nie mam, od święta je jem) + metkatynaon
później
midazolam + fentanyl. ale będzie orgazm we łbie ;-)
to ja chyba zrobie se kotka z jednego akatarku, ale nie wiem czy mnie sklepie :'-( :'-( :'-(
zrób z całej paczki i odparuj wodę do 2 centów. zobaczysz jaki rush będzie hahahaha
akurat w tej materii rożnica miedzy ug a mg jest kolosalna. zanim dotkniesz ten plaster dowiedz się ile jest w nim towaru i ile potrzebujesz. potem upewniej sie, ze na pewno nie zejdziesz, po przyjeciu x ug, droga podania y.
a potem -milej zabawy.
aha, jesli liczysz na pomoc, napisz jaki masz ten plaster (zelowy, czy plastik).
wszystko zreszta juz jest napiane, w tym watku, a co do ekstrakcji plastra - poczytaj watek o bprn.
Jak wyektrahowac to zeby sie optymalnie do wypicia nadawalo?
odbierz hushmaila
hm?
jak już dojdziesz do tego ile masz mg, to po prostu ukrój sobie mały kawałek i wsadź w japę (nie dowolny mały kawałek, tylko wymierzony w oparciu o zawartość mg/cm2, którą to zawartość sam sobie policzysz i dobrany tak, aby była na nim dawka odpowiednia dla Ciebie do ujebania się, poprzez trzymanie pod jezykiem/na policzku -ile to jest, sam sobie na tym forum znajdziesz, nikt nie będzie za Ciebie roboty odwalał i brał na siebie odpowiedzialności za Twoje eksperymenty z fenta)
nic nie ekstrahuj, bo się zabijesz.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.