Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
z fenta w huj ostrozninie lepiej 2 razy za malo niz raz TROSZKE za duzo
troszke czynie w tym przypadku wielka ruznice
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
no1 pisze:
z fenta w huj ostrozninie lepiej 2 razy za malo niz raz TROSZKE za duzo
troszke czynie w tym przypadku wielka ruznice
o tak namber. KNOW YOUR BODY, KNOW YOUR MIND, KNOW YOUR SUBSTANCE :-P
zawsze można przypierdolić więcej, ale coś wydalić nie dusząc się to ciężko!

właśnie poszedł midazolam (dałem 2 mg bo na bdz tolerancji nie mam, od święta je jem) + metkatynaon
później
midazolam + fentanyl. ale będzie orgazm we łbie ;-)
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
<zazdrosc> :-p :blush: ^_^

to ja chyba zrobie se kotka z jednego akatarku, ale nie wiem czy mnie sklepie :'-( :'-( :'-(
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
ojj :( ale tylko 100 mcg więc słabo jestem porobiony.
zrób z całej paczki i odparuj wodę do 2 centów. zobaczysz jaki rush będzie hahahaha
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
mam 12,5ug fenta w plasterku. IV odpada. Mysle zrobic ekstrakcje i to wypic. Tylko jak ja zrobic? Zwycejnie wsadzic plasterek do cieplej wody i poczekac az sie wszystko rozpusci? czy jak inaczej?
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
chyba 12,5mg? bo tyle co napisales cie nie porobi. zanim wsadzisz to do spirytusu i dodasz kwasek cytrynowy to odbierz hushmaila %-D
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
najpierw jeszcze raz dobrze obejrzyj ten plaster i sprawdź ile tam masz tego fentanylu. podpowiem, że na pewno nie 12,5 ug.
akurat w tej materii rożnica miedzy ug a mg jest kolosalna. zanim dotkniesz ten plaster dowiedz się ile jest w nim towaru i ile potrzebujesz. potem upewniej sie, ze na pewno nie zejdziesz, po przyjeciu x ug, droga podania y.
a potem -milej zabawy.
aha, jesli liczysz na pomoc, napisz jaki masz ten plaster (zelowy, czy plastik).
wszystko zreszta juz jest napiane, w tym watku, a co do ekstrakcji plastra - poczytaj watek o bprn.
  • 1444 / 11 / 0
Mam pierwszy raz do czynienia z tym plastrem. Wydaje mi sie ze to plastik. To jest polowa plasterka 25ug, tak na nim pisze! Bralem ost. 2 razy majke doustnie ale w malutkich dawkach wiec o tolerce nie ma mowy za bardzo.

Jak wyektrahowac to zeby sie optymalnie do wypicia nadawalo?

odbierz hushmaila
nie ma nic
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
25ug/h może?
hm?

jak już dojdziesz do tego ile masz mg, to po prostu ukrój sobie mały kawałek i wsadź w japę (nie dowolny mały kawałek, tylko wymierzony w oparciu o zawartość mg/cm2, którą to zawartość sam sobie policzysz i dobrany tak, aby była na nim dawka odpowiednia dla Ciebie do ujebania się, poprzez trzymanie pod jezykiem/na policzku -ile to jest, sam sobie na tym forum znajdziesz, nikt nie będzie za Ciebie roboty odwalał i brał na siebie odpowiedzialności za Twoje eksperymenty z fenta)

nic nie ekstrahuj, bo się zabijesz.
  • 1444 / 11 / 0
Dawka 12,5ug nie da sie zabic, jest tego malo a chceco po tym po czuc, wiec prosze tylko o onfi jak sie to ekstahuje zeby do wypicia sie nadalo... :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.