Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
troszke czynie w tym przypadku wielka ruznice
no1 pisze: z fenta w huj ostrozninie lepiej 2 razy za malo niz raz TROSZKE za duzo
troszke czynie w tym przypadku wielka ruznice
zawsze można przypierdolić więcej, ale coś wydalić nie dusząc się to ciężko!
właśnie poszedł midazolam (dałem 2 mg bo na bdz tolerancji nie mam, od święta je jem) + metkatynaon
później
midazolam + fentanyl. ale będzie orgazm we łbie ;-)
to ja chyba zrobie se kotka z jednego akatarku, ale nie wiem czy mnie sklepie :'-( :'-( :'-(
zrób z całej paczki i odparuj wodę do 2 centów. zobaczysz jaki rush będzie hahahaha
akurat w tej materii rożnica miedzy ug a mg jest kolosalna. zanim dotkniesz ten plaster dowiedz się ile jest w nim towaru i ile potrzebujesz. potem upewniej sie, ze na pewno nie zejdziesz, po przyjeciu x ug, droga podania y.
a potem -milej zabawy.
aha, jesli liczysz na pomoc, napisz jaki masz ten plaster (zelowy, czy plastik).
wszystko zreszta juz jest napiane, w tym watku, a co do ekstrakcji plastra - poczytaj watek o bprn.
Jak wyektrahowac to zeby sie optymalnie do wypicia nadawalo?
odbierz hushmaila
hm?
jak już dojdziesz do tego ile masz mg, to po prostu ukrój sobie mały kawałek i wsadź w japę (nie dowolny mały kawałek, tylko wymierzony w oparciu o zawartość mg/cm2, którą to zawartość sam sobie policzysz i dobrany tak, aby była na nim dawka odpowiednia dla Ciebie do ujebania się, poprzez trzymanie pod jezykiem/na policzku -ile to jest, sam sobie na tym forum znajdziesz, nikt nie będzie za Ciebie roboty odwalał i brał na siebie odpowiedzialności za Twoje eksperymenty z fenta)
nic nie ekstrahuj, bo się zabijesz.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.