Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 251 / / 0
Ja wiem, ja rozumiem, ale mimo wszystko potrzeba podzielić to w warunkach plenerowych i dlatego pytam o trwałość roztworów. Czy ktoś widział, czy ktoś słyszał, czy ktoś wie?
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 1987 / 110 / 0
podziel w domu, proste.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 251 / / 0
Och jasne, ale nie tak brzmiało pytanie. Niezbyt to pora na wyjaśnianie tej sytuacji - jak jest z tą trwałością?
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 115 / 1 / 0
Zajebista substancja, dlugo dziala ,przyjemnie ,nienachalnie, lecz jej wada sa oczy pod wplywem ;)
  • 1456 / 19 / 0
Ostatnio testowałem 5-API, dawkowanie 75mg wieczorem + 75mg rano następnego dnia podczas festiwalu, efekt = bardzo pozytywna faza, klarowność i całkowite ogarnięcie, podbita empatia i lekka stymulacja, ale niezbyt nachalna, po peaku miłe rozleniwienie. Brak "serotoninowego wyprania" następnego dnia to duży pozytyw, chociaż myślę, że to akurat zasługa kolejnej dawki. Z negatywów - odwodnienie organizmu i szczękościsk, ale te efekty są u mnie dużo słabsze niż w przypadku 6-APB, więc 5-API bardziej mi pasuje, no i mniejsze dawkowanie też na plus.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Jakies przeciwskazania co do miksów z poniższych subst ? No i prosta sprawa co polecacie ładowac razem wtrakcie 4 dniowego festynu:

5api,MDMA,6apb+5apb,3mmc, 3-FA, GBL.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 1876 / 23 / 0
Niie miksuj 5api ze stymulantamii ketonami chyba że Ci życie nie miłe hehe
  • 34 / / 0
@opak mówisz o 3mmc ? Jakoś średnio mi to podchodzi pod styms.
Myslałem o dojapnym zapodaniu 5api +3fa+3mmc (70+70+160)/2x w ciagu nocy + góra raz, czy dwa samo 3fa+3mmc raczej sniffem. Taki mix miałby siasc dzien/dwa po MDMA+1.5mg DOC.

Boje się z deka o krążenie i ogólnie serducho... bo zarówno żyły jak i klatka piersiowa po str serducha już pobolewały,
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 3127 / 27 / 0
Skoro wiesz lepiej, to testuj. Tylko daj jakiemuś znajomemu dane do konta, żeby mógł potem napisać, po czym dokładnie wykitowałeś.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
rose pierre-dole pisze:

Boje się z deka o krążenie i ogólnie serducho... bo zarówno żyły jak i klatka piersiowa po str serducha już pobolewały,
To masz sie o co bac :) Jak juz sie zdecydujesz to miej ze sobą nr pogotowia przygotowany lub kaptopril choc i tutaj bym uwazal z kapto przy takim chorym miksie ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.