Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
10 paź 2012, 12:17
Ile dać roztworu soli fizjologicznej (takiej specjalnie do zastrzyków) żeby puknąć w żyłę tabletkę Zolpidemu 10 mg (niby niebenzo, ale nawet mój psych mówi na to benzo)? Niecałe 2ml starczy?
12 paź 2012, 14:33
Nikt nie odpowiedział wiec walnąłem najpierw 10 mg na 5ml roztworu soli fizjologicznej, a potem 15 mg na ok 2 ml i jakoś żyje, ale nic specjalnego nie poczułem (pewnie dlatego, ze tolerancje na zolpi mam wyyyyjebaną...!)
Scalono - Belial
13 paź 2012, 15:59
Dzisiaj znowu walnąłem 10 mg Nasenu (Zolpidem) w kable. Zolpidem ładnie rozpuszcza się w wodzie wiec nawet specjalnie nie filtrowałem. Popiłam 300 kody, trochę zolpi wciągnąłem do nochala i zagryzłem wszystko 2 mg klona. I tu mam pytanie, ale DO OSOBY KTÓRA NAPRAWDĘ ZNA SIĘ NA RZECZY. Czy walenie rozpuszczonego w roztworze soli fizjologicznej bądź wody do w strzyknięć w żyłę ma sens?
14 paź 2012, 08:17
@Mahat Sory za lamerskie pytanie ale przez kota rozumiesz ETH-CATa, ze sklepów RC tak? Bo wolę się upewnić, akurat z tą substancja nie miałem jeszcze przyjemności. Myślałem, że to tylko w nocha się wali?
Scalono - Belial
Warn - Notorycznie piszesz posta pod postem. Nikt nie będzie ciągle po tobie sprzątał - Belial
Ale żeby nie było że truję ci dupę tylko to proszę bardzo: jeśli chodzi o igłę to lepiej użyć 0,5 czy 0,6. Przypuszczam, że masz na tyle "swieże" baty, że spokojnie takimi dasz radę. I wbrew pozorom żyły mniej się niszczą, niż przy waleniu tymi całkiem cieniutkimi. A jeśli igła ci się zapycha to może jednak chujowo filtrujesz. Nie filtruj przez igłę. Wrzuć filterek do roztworu, przyłóż do niego samą pompkę i wciągnij do niej substancję. Możesz to zrobić dwukrotnie na wszelki wypadek. A jak nie wiesz jak to zrobić dobrze, to najlepiej tego nie rób po prostu, szkoda zdrowia i żył. No ale jak każdy zrozumiesz to pewnie dopiero jak zjebiesz sobie i jedno i drugie :-) Pzdr.
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
no moze troche bardziej przejrzyste wyszlo w pompce hmmmm
dobrze robie? da sie 7,5mg i.v. czy wzasc 15stki?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.