Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 520 / 8 / 0
@freakmind Chyba masz racje, dzięki.

10 paź 2012, 12:17

Ile dać roztworu soli fizjologicznej (takiej specjalnie do zastrzyków) żeby puknąć w żyłę tabletkę Zolpidemu 10 mg (niby niebenzo, ale nawet mój psych mówi na to benzo)? Niecałe 2ml starczy?

12 paź 2012, 14:33

Nikt nie odpowiedział wiec walnąłem najpierw 10 mg na 5ml roztworu soli fizjologicznej, a potem 15 mg na ok 2 ml i jakoś żyje, ale nic specjalnego nie poczułem (pewnie dlatego, ze tolerancje na zolpi mam wyyyyjebaną...!)

Scalono - Belial
  • 27 / / 0
Bez sensu. Sobie żyły tylko psujesz. Spróbowałem klona kiedyś i tylko poczułem mega wyjebanie na wszystko. Jak chcesz coś poczuć to kota sobie strzel. Teraz nie wyobrażam sobie podać bezo w kanał, bo ciężko o dobra żyłę.
  • 520 / 8 / 0
Bo ja wiem? Ja Zolpi mogę jeść garściami, ale myślę, że jak by to huknął ktoś bez tolerki to by go nieźle porobiło. I gwoli ścisłości Zolpidem nie jest benzodiazepiną tylko niebenzodiazepiną (nie ma tematu niebenzodiazepiny dożylnie). Wczoraj nawet poprawiłem w tej kwestii moja psychiatrkę...i pewnie dlatego wyszedłem z samym klonem.

13 paź 2012, 15:59

Dzisiaj znowu walnąłem 10 mg Nasenu (Zolpidem) w kable. Zolpidem ładnie rozpuszcza się w wodzie wiec nawet specjalnie nie filtrowałem. Popiłam 300 kody, trochę zolpi wciągnąłem do nochala i zagryzłem wszystko 2 mg klona. I tu mam pytanie, ale DO OSOBY KTÓRA NAPRAWDĘ ZNA SIĘ NA RZECZY. Czy walenie rozpuszczonego w roztworze soli fizjologicznej bądź wody do w strzyknięć w żyłę ma sens?

14 paź 2012, 08:17

@Mahat Sory za lamerskie pytanie ale przez kota rozumiesz ETH-CATa, ze sklepów RC tak? Bo wolę się upewnić, akurat z tą substancja nie miałem jeszcze przyjemności. Myślałem, że to tylko w nocha się wali?

Scalono - Belial

Warn - Notorycznie piszesz posta pod postem. Nikt nie będzie ciągle po tobie sprzątał - Belial
  • 583 / 6 / 0
  • 520 / 8 / 0
Jakiej igły używacie do wbicia w żyłę, bo mi standardowa do tej pory 0,45 się notorycznie zapycha przy podaniu Dormicum? Pewnie przez problem z oczyszczaniem, czy mógł by mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić ten sposób z filtrem od papierosa? Zakładamy filtra na koniec igły i zaciągamy płyn czy wypuszczamy. Przecież cały filtr się nasączy płynem i co potem wyciskać jak do antka :) . Patent z watka między strzykawka, a nasadą igły powoduje, ze igła się zapycha i jest do dupy.
  • 73 / 2 / 0
Człowieku, dam ci zajebiście dobrą radę i nie musisz za nią dziękować. Daj sobie spokój z ćpaniem dożylnym, bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Walisz substancje, które naprawdę nic ciekawego nie dają (kurwa kto wali zolpidem w kabel?) i na dodatek nie potrafisz zrobić tak prostej rzeczy jak filtracja. I lepiej nie bierz się za robienie tego metkata (choć rada zła nie była, przynajmniej poczułbyś w końcu co to jest wjazd), bo jak ci nie wyjdzie i walniesz sobie taki syf to dopiero zniszczysz żyły.
Ale żeby nie było że truję ci dupę tylko to proszę bardzo: jeśli chodzi o igłę to lepiej użyć 0,5 czy 0,6. Przypuszczam, że masz na tyle "swieże" baty, że spokojnie takimi dasz radę. I wbrew pozorom żyły mniej się niszczą, niż przy waleniu tymi całkiem cieniutkimi. A jeśli igła ci się zapycha to może jednak chujowo filtrujesz. Nie filtruj przez igłę. Wrzuć filterek do roztworu, przyłóż do niego samą pompkę i wciągnij do niej substancję. Możesz to zrobić dwukrotnie na wszelki wypadek. A jak nie wiesz jak to zrobić dobrze, to najlepiej tego nie rób po prostu, szkoda zdrowia i żył. No ale jak każdy zrozumiesz to pewnie dopiero jak zjebiesz sobie i jedno i drugie :-) Pzdr.
heroina spłynęła kanałami
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
  • 520 / 8 / 0
Nie mam pojęcia dlatego między innymi tutaj próbuję się czegoś dowiedzieć. zolpi można się w żyłę, nawet na tym forum widziałem post gościa, kóry bardzo sobie chwalił taka drogę podania (ja jednak zostanę przy fukaniu). Jeśli chodzi o zapychanie to cały czas jebie się z ta filtracją, robię na różne patenty, twój tez sprawdzałam i zawsze coś nie wychodzi. Więc wycinam kawałem filtra z papierosa taki, żeby zmieścił się w strzykawce myślę, że powinien być na kształt małego walca,albo kulki. Zakładam go na koniec igły do wciągania i po woli jadę. Wkładanie watki miedzy nasadę igły a strzykawkę uważam za kiepski pomysł (wiecie, że jest coś takiego jak filtry na strzykawkowe, w kilku aptekach pytałem i pierwsze słyszeli, a w w necie jest). Wciągam igłą 0,6, wpuszczam 0,45...a poza tym skąd wniosek, że zależy mi na sprawnych żyłach i ogólnie pojętym zdrowiu, bo ostatnio zależy mi głównie ta tym, żeby się naćpać, a zdrowie, higiena pukania itp, to dopiero następne punkty, ważne, ale już mniej...ale to inna sprawa, a HR to nie gabinet psycholog, więc następne pytanie: czy przy metodzie Lotnika z klonem i spirytusem salicylowym stawianie strzykawki na tłoku na cała dobę ma na celu odparowanie części alkoholu, bo spirytus salicylowy jest za mocny, czy klon musi dobrze się rozpuścić? I czy chodzi o ten zwykły spiryt salicylowy co ma 68 % etanolu czy jakieś inne odmiany?
  • 583 / 6 / 0
probowalem midazolam i.v. podac i niby tak cos poczulem ale bylem na ostrym mixie wiec to marnotractwo bylo no ale sluchajcie, | lyzka-rozkruszylem tabsy 7,5mg na pyl i wsypalem na lyzke-zalalem sola fizj.) mieszalem ale bloto sie zrobilo wiec podgrzalem i tez jakby nic nie dawalo a dlugo podgrzewalem nawet.
no moze troche bardziej przejrzyste wyszlo w pompce hmmmm

dobrze robie? da sie 7,5mg i.v. czy wzasc 15stki?
  • 2518 / 28 / 0
Da się oczywiście, że się da. Jednak branie samych benzodiazepin dożylnie, nawet midazolamu, to dla mnie marnotrawstwo. Lepiej poczekać na jakąś majkę i puknąć razem w jednej pompce, ewentualnie z metkotem.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 8 / 0
No właśnie można w końcu walić zolpidem i.v. bo spotkałem się na forum ze skrajnie rożnymi opiniami na ten temat? Świetnie się rozpuszcza w wodzie, więc nie trzeba walić etanolu w kable. Sam kilka razy zapodałem to sobie w roztworze soli fizjologicznej zarówno i.v. jak i i.m. i wszystko było ok. Ale może czegoś nie wiem? Ktoś mógł by napisać konkretnie i rzeczowo dlaczego NIE? A może jednak TAK?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.