Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
10 paź 2012, 12:17
Ile dać roztworu soli fizjologicznej (takiej specjalnie do zastrzyków) żeby puknąć w żyłę tabletkę Zolpidemu 10 mg (niby niebenzo, ale nawet mój psych mówi na to benzo)? Niecałe 2ml starczy?
12 paź 2012, 14:33
Nikt nie odpowiedział wiec walnąłem najpierw 10 mg na 5ml roztworu soli fizjologicznej, a potem 15 mg na ok 2 ml i jakoś żyje, ale nic specjalnego nie poczułem (pewnie dlatego, ze tolerancje na zolpi mam wyyyyjebaną...!)
Scalono - Belial
13 paź 2012, 15:59
Dzisiaj znowu walnąłem 10 mg Nasenu (Zolpidem) w kable. Zolpidem ładnie rozpuszcza się w wodzie wiec nawet specjalnie nie filtrowałem. Popiłam 300 kody, trochę zolpi wciągnąłem do nochala i zagryzłem wszystko 2 mg klona. I tu mam pytanie, ale DO OSOBY KTÓRA NAPRAWDĘ ZNA SIĘ NA RZECZY. Czy walenie rozpuszczonego w roztworze soli fizjologicznej bądź wody do w strzyknięć w żyłę ma sens?
14 paź 2012, 08:17
@Mahat Sory za lamerskie pytanie ale przez kota rozumiesz ETH-CATa, ze sklepów RC tak? Bo wolę się upewnić, akurat z tą substancja nie miałem jeszcze przyjemności. Myślałem, że to tylko w nocha się wali?
Scalono - Belial
Warn - Notorycznie piszesz posta pod postem. Nikt nie będzie ciągle po tobie sprzątał - Belial
Ale żeby nie było że truję ci dupę tylko to proszę bardzo: jeśli chodzi o igłę to lepiej użyć 0,5 czy 0,6. Przypuszczam, że masz na tyle "swieże" baty, że spokojnie takimi dasz radę. I wbrew pozorom żyły mniej się niszczą, niż przy waleniu tymi całkiem cieniutkimi. A jeśli igła ci się zapycha to może jednak chujowo filtrujesz. Nie filtruj przez igłę. Wrzuć filterek do roztworu, przyłóż do niego samą pompkę i wciągnij do niej substancję. Możesz to zrobić dwukrotnie na wszelki wypadek. A jak nie wiesz jak to zrobić dobrze, to najlepiej tego nie rób po prostu, szkoda zdrowia i żył. No ale jak każdy zrozumiesz to pewnie dopiero jak zjebiesz sobie i jedno i drugie :-) Pzdr.
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
no moze troche bardziej przejrzyste wyszlo w pompce hmmmm
dobrze robie? da sie 7,5mg i.v. czy wzasc 15stki?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.