Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 413 / 5 / 0
Ju szal not pas krzyczał kiedyś Gandalf, ale do rzeczy. Muszę odszczekać to co niedawno stwierdziłem na tym prawilnym forum, a śmiałem wydać opinię o tym, że kodeina potrafi tylko i wyłącznie lekko smyrnąć. Otóż dziś doświadczyłem i dalej doświadczam srogiego jebnięcia, łącznie z wyrzutem histaminy, szpilkami ktore z boksem nie mają dużo wspólnego i mimo ciężkości fazy która na początku dała się we znaki zaczynam odczuwać ciepło i ciężar powiek i wiele oznak upragnionego ujebania. I tak oto kilkudniowa abstynencja sprawiła że chyba wywaliło mnie dziś z butów. No więc hał, hał.
  • 5382 / 988 / 0
Ja bez antyhistamin na 450 mg nawet nie wchodzę, bo mało co się nie zadrapie . Niby tylko 150 mg, ale na 300 mg w ogóle nie czuje wyrzuty histaminoweg,o a faza różni się diametralnie . W sumie do codziennego użytku wolę 300 mg. Przewaga aktywizującej euforii.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 293 / 14 / 0
05 września 2017edwing pisze:
Muszę odszczekać to co niedawno stwierdziłem na tym prawilnym forum, a śmiałem wydać opinię o tym, że kodeina potrafi tylko i wyłącznie lekko smyrnąć.
A ilu tu takich jest, co zostawiają kodę bo nie zapracowali sobie wystarczająco żeby ich poskładało jak należy, na ich szczęście :-D
  • 1916 / 335 / 2
No, im wieksza dawka tym wieksza sennosc a potem skutki uboczne, typu zaparcia itp. ale pochwale sie, zrobilem dzisiaj to na tronie po 3 dniach :-D

teraz czas na nagrode hehe

jednak czekanie na pierwsze objawy skreta + radirex to najlepsze kombo, ktore pomaga

a co do sody to jesli ktos z was bedzie przechodzil na DHC to soda bedzie w jego kuchni na codzien, potrzebna jest (albo dobrze sie z nia robi) bez-retardowy roztwor ala antek z continusow

tak to wiadomo ze najlepszym podbijaczem jest wieksza dawka, ale cos za cos jak wyzej napisalem :P

i ktos wspomnial ze ida dni, ktore sprzyjaja kodzeniu, mocno sie zgadzam, aktywnosc w naszych dzialach wzrosnie
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3699 / 612 / 1
Oj bede musiał się dzisiaj przejechać autem po 300 albo 150 bo przerobiłem 15g fufa w 5 dni. Dzis pierwszy dzień od rana bez czarodzieja. Opaliłem lufki, a było ich 5. Troche mnie przestało telepać. Ale niestety, na chwilkę.
Jest 16 i teraz jest ziewanie, łzawienie, smarki, lekki dreszcze, ale poki co- znosne, o dziwo. 3 razy byłem na kiblu, już mam dosyc tego siedzenia na kiblu, bo zimno się robi na dworze, deska już zaczyna ziębić. Jak żyć?...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 413 / 5 / 0
Może pluszowa deska rozwiąże przynajmniej w małym ułamku problem...
  • 2372 / 317 / 0
@Retrowirus koda takie np.300mg na bank by Cię na nogi postawiło ;) Ja lubię kodę na skręcie - wtedy najbardziej chyba czuje jej działanie....a może likwidacja innych "niedogodności" sprawia takie odczucie. Tylko wtedy też czuć wyraźnie jak schodzi i jak wraca skręt.... oczywiście to od mocy owego skręta też zależy.
Co do wzmacniaczy, to z naturalnych powinien działać ten osławiony biały grejpfrut - widziałem przynajmniej wyniki jakiś badań w necie na ten temat i tam jakieś mózgi udowodniły, że działa. Nie wiem jak w praktyce - kiedyś coś tam piłem, ale chyba chuja podziałało. Z drugiej strony cholera wie ile grejpfruta białego jest w takim Hortexie. Może to jakaś emulsja gerjfrutopodobna. Trzeba by świeżego kupić albo dwa, wycisnąć sok i przetestować. Ale takie 2 grejpfruty to pewnie tyle co paczka Thio więc wiadomo - jebać ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2883 / 303 / 0
U mnie wjechało 150 ale już czuję że chuja pomoże...a czuję w kościach, że idzie grypa. Już mam 38,4 -,-
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1683 / 126 / 0
Mnie lapie skret po niecalych 20 godzinach od ostatniej dawki, najgorszy jest bol kosci szczegolnie w kolanach
  • 2372 / 317 / 0
mnie mięśnie nóg bardziej bolą niż kości. Czasem w krzyżu łamie. Browarek raz na 2-3h trochę pomaga
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.