The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
05 września 2017edwing pisze: Muszę odszczekać to co niedawno stwierdziłem na tym prawilnym forum, a śmiałem wydać opinię o tym, że kodeina potrafi tylko i wyłącznie lekko smyrnąć.
teraz czas na nagrode hehe
jednak czekanie na pierwsze objawy skreta + radirex to najlepsze kombo, ktore pomaga
a co do sody to jesli ktos z was bedzie przechodzil na DHC to soda bedzie w jego kuchni na codzien, potrzebna jest (albo dobrze sie z nia robi) bez-retardowy roztwor ala antek z continusow
tak to wiadomo ze najlepszym podbijaczem jest wieksza dawka, ale cos za cos jak wyzej napisalem :P
i ktos wspomnial ze ida dni, ktore sprzyjaja kodzeniu, mocno sie zgadzam, aktywnosc w naszych dzialach wzrosnie
Jest 16 i teraz jest ziewanie, łzawienie, smarki, lekki dreszcze, ale poki co- znosne, o dziwo. 3 razy byłem na kiblu, już mam dosyc tego siedzenia na kiblu, bo zimno się robi na dworze, deska już zaczyna ziębić. Jak żyć?...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Co do wzmacniaczy, to z naturalnych powinien działać ten osławiony biały grejpfrut - widziałem przynajmniej wyniki jakiś badań w necie na ten temat i tam jakieś mózgi udowodniły, że działa. Nie wiem jak w praktyce - kiedyś coś tam piłem, ale chyba chuja podziałało. Z drugiej strony cholera wie ile grejpfruta białego jest w takim Hortexie. Może to jakaś emulsja gerjfrutopodobna. Trzeba by świeżego kupić albo dwa, wycisnąć sok i przetestować. Ale takie 2 grejpfruty to pewnie tyle co paczka Thio więc wiadomo - jebać ;)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.