Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
30 lipca 2019dash pisze: Jak się ma stosowanie pregabaliny do phenibutu? Chciałem teraz brać ze 2 tygodnie pregabę a phenibut raz na kilka dni. Czy to zły pomysł? Oba działają na kanały wapniowe a phen dodatkowo na gaba.
Dziś byłem u psych i radzi spróbować brać 3x75 mg dziennie. Obecnie biorę 2x75 , po południu i wieczorem ( boję się rano do pracy własnie ze względu że dziwnie czasem działa). Do tego mam supiryd 1x50 z rana. I dziś mi dołożył mirtazapinę 1x15 na noc na spróbowanie. Co sądzicie o takim mixie?
5 dzień odstawki pregi i klona uuuf... Ciężko, poszło 1mg klona, pregi dużo 525mg, nie wiem czym się denerwuję ale jestem bez antydepów :-/ Powoli odstawię klona, widocznie po wyjedzeniu 40mg tolerka się nakręciła.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Bierze ktoś pregabalinę codziennie i robi przerwy w celu "odświeżenia" działania? Ciekawi mnie ile czasu wystarczy, żeby tolerka spadła. Raz brałem miesiąc, potem 3 tygodnie przerwy, powrót do pregaby i czułem jakby tolerka spadła do zera. Ostatnio jakieś 3 dni przerwy miałem i tolerka spadła gdzieś o połowę, w moim odczuciu.
Wgl, pregabalina jak dla mnie to jedna z lepszych opcji, z długiej listy psychotropów jakie brałem. Jedzona codziennie, już w dawkach 300-450mg, bardzo dobrze działa na depresję i podobne spierdolenia psychiczne.
27 lipca 2019blokowiska666 pisze: Wpierdolić tego można i 3g na raz (pozdro @NegatywneWibracje) i więcej bo tolerka leci jak rakieta ale trzeba rozróżnić efekt terapeutyczny od efektu rekreacyjnego, imo.
Nafurany pregabą nadrabiam zaległości z tygodni i miesięcy nygusostwa. Gdy bańka pęknie i blistry są puste- nasila się depresyjne przyjebanie i napęd zwalnia do prędkości kamienia wrzuconego do rynsztoka, ale wciąż bez typowej dla gabaergików zjeby i deliry.
Więc spoko, zostaje w menu i nie wyobrażam sobie, by z niego spadła.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
30 lipca 2019dash pisze: @Cooba83 a jakie dawki pregi jadłeś? Bo ja póki co brałem ją doraźnie, max. 2-3 dni pod rząd w minimalnej dawce 75mg. Działała mimo, że tolerkę na phenibut to ja mam sporą.
6 dzień odstawki, dawka pregi 525mg/d, ale poszło 1mg klona z rana bo nie mogłam wytrzymać, chyba uzależniłam się od kloniaczy.
Teraz spokojnie, dziś już poszła selegilina 5mg/oral i 2,5mg podjęzykowo z fasolką z masłem. Rano było bardzo źle.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.