Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 80 / 6 / 0
jak sie komponuje z pregabą i baklofenem ?
  • 280 / 14 / 0
Ile rolki działają dożylnie?
  • 325 / 50 / 0
Czy osoby, które już od miesiąca-półtora biorą w ciągu z niewielkimi przerwami (2-3 dniowymi) po kilka mg klonazepamu, nadal odczuwają rozluzniające działanie leczniczych dawek diazepamu? Przeliczniki siły benzo przelicznikami, ale mnie kiedyś lepiej uspało 30mg oksazepamu branego drugi raz w życiu niż 4-5mg alprazolamu.
  • 430 / 26 / 0
Miałem tak z diazepamem i midazolamem, gdzie działały normalne dawki a klona czy alpry nie odczuwałem przy 10mg, możliwe, że działa na jakieś "podreceptory" GABA.
  • 85 / 5 / 0
Mogę brać propranolol z diazepamem ? Nie chodzi mi tu o jakieś miksy dla relaksu , tylko odstawiam benzo , i czasami serce przyspieszy i bym w tedy dorzucił z 10mg propra a w organizmie mogą krążyć jakieś mini dawki diazepamu..
  • 45 / 4 / 0
Witam
Mam pytanie ze względu na długi czas działania diazepamu jak go brać doraźnie? Tzn co ile dni można to wziąć aby nie był to ciąg? Alpre biorę doraźnie 0.5 i wiem że jak wezmę znowu za 3 dni to biorę jako czysty... Jak to wygląda w praktyce z łyknięciem 5mg diazepamu? Pozdrawiam

P. S. Dodam że jak wezmę diazepam na noc to czuje jego działanie następnego dnia i to spokojnie do obiadu minimum.
  • 3455 / 1123 / 0
Max 2 razy w tygodniu stosuj 7,5-10mg diazepamu. Diazepam wychodzi po 3-5 dniach. Przelicznik jest inny, ale prawdopodobnie będziesz musiał uderzyć większą dawką aniżeli 5mg, jeśli używasz 0,5 alpry.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 121 / 5 / 0
Dlaczego nie czuje żadnego działania rekreacyjnego po dawkach:
10mg
20mg
A nawet 35mg (połączonego z 4 piwami 7%)?
Bez tolerancji jadłem 6mg klonazepamu żeby poczuć jakiekolwiek działanie rekreacyjne bez tolerancji.
Aż się sam zastanawiam ile będę musiał zjeść tego diazepamu żeby cokolwiek poczuć %-D
  • 184 / 23 / 0
To dosyć słabe benzo ale dzialanie mi się podoba, najlepsze na ciężkie kace bez klinowania.
Uwaga! Użytkownik fixoon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 910 / 0
09 marca 2021ykb pisze:
Dlaczego nie czuje żadnego działania rekreacyjnego po dawkach:
Bo za wiele oczekujesz... :cojest: Benzodiazepiny nie dają jakiejś nie wiadomo jakiej bomby.Chcesz poczuć jakąś konkretna fazę to zażyj psychodeliki.
Ja wpierdalam benzo od 7 lat i 2 mg klonazepamu mnie wycisza, robię się gadatliwy.O wiele mniej paranoi, wkrętek [ F20.0 ]. Walnij 10 mg diazepamu i połóż się do łózka i włącz chill music i poczujesz jakbyś wtapiał się w łóżko, mega uspokojenie : etc.

P.S. Jak nie zadziała to prawdopodobnie masz coś zjebane z receptorami GABA. :ziew:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.