Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Furoaiz jak chcesz wyciągnąc maksimujm z dzialania kombo Sniff & Vapo, to ma na to rozwiązanie, ale niestety wiąże sie onoo z zakupem 2 różnych sortów alfy i na te chwilę jeszcze od róznych Vendorów. Do wapo se sorcik alfy wybierz obojętnie jaki Ci tam pasuje, ale jeśli chodzi o Snorting to ja polecam tutaj tylko i wylącznie sorcik a-PVP w BLękitnym Krysztale, zaprawde powiadam Ci że ten sort toszto jedyny sluszny i najlpeszy wybór jeśli chodzi o matriał tylko i wyłłącznie do wciągania. A czemuż to tak CI polecam tego sorta ? a To już Ci mowie, ^_^
Primo - chuj wie czemu ale od pewnego czasu wysztkie alfy w postaci kryształow o odcieniu Białego/Mlecznego czy tam letko przeźroczystego , po zajebnaiu krechy tryzmie mnie góra raptem 5-10 no czasme ale to czasem 15min ()ale to tylko gdy przyjebana kreska przekracza dawke rzędu 160-170mg... A ten błęktiny kryształek klepie i to na znacznie dłużej no i ogólnie to nie potrafie poweidzć czemu dokłądniej ale błęktny kryształ bardziej mi odpowiada swim dzialniem.
Po drugo - Sort alfy w Krszytale o kolorze błęktinym - jak dlamnie jest dość znacznie odzczuwalnie mocniejszy takie , pkusiłbym sie nawet o stwierdzenie iż około 100mg Błęktinej alfy odpowiada jakimiś 150mg alfy w postaci Białego/Mlecznmego Kryształu &-D Mówie Ci ziombel jaknie tak dawno temu do paki pentedronem od wiadomo kogo , dosjstalems smapla błektinej alfy co prawda tyko 0,25g ale własnie wtedy żem przyjebał kombo Sniff Blękitna alfa) & Vapo alfa w Mlenczyhc Kamykachj)
I mówie CI wtedy żem sie tak cupał ,że aj pierdole, , dzisja wlasnie zem skonczyl wpierdlc te 2 gjety alfy w Mlecznym kamyku co zem se zamowil bo bona dostalem na 5dych no i kruwa , to sie robi śmieszne... Pryzjebalem 150mg w nocha i krwua , raptem 10min bylo fajnie i potem parcie na drozutke a że matka mi znow wydziala dziennom ilosc alfy i to bylo kolo 23-24 to żem no i jeszce ofc takz z pwodu ze żem po tej kresce bnardoz nie wiele alfy mial to żem musial to calkowice zużytkwac tyko i wyłaćznie poprzez Waporyzacje, no bo kurwa cnajmenij jednego kamyka 50-80-mg na 1-2 dawczki vpao)_ musialem se zostawic na wapo , a jebniecu tamtej krechy zostao smi sie jakies nieclae 160mg ,a le jeszcze kruwa musialem rozspac te n dorgny zmiadzony na pył krysztal, no to krwua jpo zaladowaniu wpaorzyera kaymzckiem 20mg nei wim co mi odjeblo ale zamist kruwa te 80mg przyejbac nara zabo chcoiaz na 2 wapo ja se rozbilem na 4x 20mg... i nie dośc ze takie bjeda 20mg chuja co klepie to jeszcze i tka kuraw 2 pierwsze 20`tki poszly jedna za drugom, , piotenm kolejnom 20`tke dopailem po niiespelana 15-20min a ostatniom 20`tke dopiero ze 1,5 abo 2h pozniej bo po tej kresce 170mg jak poczlem pierdolneice na wejsciu ale ofc skumulwoanmai sie parnaooji to zem, krwua znu rozkminał wczy to aby napewno tak miga świalo emtiwoane przez jebnay TYV jktiry brat ogkodnal w pkoju obok - salonie gdzie kruwa niam drzwi... czy jednak to nie parnaoje że kurwa psiarnia wlasnie sie dogadal a moim starym try mnie podjbal ,na psairani że pole narkotyki w kotłowni %-D no i te migajonce światła to blyski fleszów apratów , bo te skurwaiel chuje polciajanty specjalnei zbierajom jak najboszwernijszy matrial dowodoy w tym wlcizajonc także moja godzinne przeuszkiwania podłgoi a raczej jej odcinak biegnącego wzdółz łóżka oraz ofc miejsca po d łuszkiem w caleu odnalzeiania zaginioncyh kryształkow alfy ktore mi , gzdie spierdoly na ziemie bo znwu kruwa po cvimku tzn przy pryzciemnionym na maxa monitorze ze se sypal krefhoraz łądował waporyzera...
A tego chuja co pierdolil ze nie ma sensu wrzuca c do zarowy/waporyzera wiekszych ilosci jak np 50-70mg bo it ak nei dam rady tego zajebac na jendego bucha , wiec znacnzie lepszym rozwiązniem jest wrzucnaie max 20-25mg i pryzjebnie tego na jednego buscha... nie pamietam kto tak pierdoli ale kruwa oczywice kruwa prawie 2/3 alfy 'zmarnowalem' przez wapo takich bjeda dawek... dopeiro dzsiaj na sam koniec jak misie zostao raptem 170mg alfy to zem zaczol wpeirdal do waporyzera po 50mg i to bylo kruwa to %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 9 / 3
ty bigos przeczytam to pozniej dobra bo tera bedac samemu w domu coś mi huka jakby po schodach zbiegalo i wbiegalo serducho juz ciezko znosi przerwa chyba bedzie sila rzeczy, nie zalezna odemnie takze zobaczymy
  • 2428 / 90 / 0
Kurwa maił ktoś takom lipe jak ja teraz ? jak zwykle po wapo alfy mam calutki nos zajebnasy jakoms chujowom flegmom i na gardle czuje takiego pierdolnego gulam, no to tajk zwykle chroznkam , chornzkam i smara na zmaine , po jakoś 30min meczarni fkoncu udaje sie pozbyc tegfo syfu ale to itak tyko na gora godzinekbo poterm zaro znowu sie kurestwo pojawia.. no ale mniejsza o to, nie iwiem czy też chorznkacie jak poejbani ale jeli nie to no , chornzkajonc claukti czas bez przewy przez pare min , jest ta sma sytacja jak w przypadku ciąglego kaszlu , keidys prbuejsz ywjalsze ci juz nie możesz - i kruwa na bełta sie zbiera wieta o co loto nie ? no to wsnie kurwa teraz podczasdluszego akszlenia i =probach wycharkania syfu z gardła... już kilkatronei za każdym razem czulem taki mega kurewsko przeychajwonyc ból calutkicvh płuc, kurwa no boli jak skurwsyn a co gorsza po tym jebanym bolu kruwa - cuć że płuca dostqły ostro w pizde, oddech kurewsko ciężki, przejsice od kibla spowrotem do swojego pokoju - to już cieznak sprawa , zaro gdy tyko dochodz edo pokoja to odrazu sie muieszem jebnonc na łużko i kurwa dosjc do siebie, a ju.ż nie wspomne owycierce do ktolwoni na fajke i prowro po schodach do pokoj kurwa dopsze ze sie alfa skzocnzyla bo jakbym jezscze tero dopalil alfy i wpazdl na pomsy,l zeby zapierdalac do pwinicy spalic kilka szlugow pod rxond to kurwa zapewne ncoke bym spemdzil w piwnicy bo wontpiwe fchuj w to ,że w ogle cghialby mi sdie wraca i pdoejmowa ryzyko , ncowonai ana schodach haha. Jęi chodzi o ilość alfy jakom żem wyćpał to prawie 2gjety alfy w Mlenczym kamcz[*]ku -m gwoeni wapryzowalem ale poszly też ze ze 2 kreski po setce i jedna 170mg, ano i w ogole to dziwna sprawa jakos chyba po przepaliniu nieco poand 0,5g alfy w jakies max 3-3,5h , nagle alfa zmienia-la smak podczas wporyacji , na taki hmm letko woskiem abo swieczkom zajeżdzajoncy , nie wiem jak inaczej to opisac, ale kurwa chujwa sprawa... czy to nie przypadkiem poparony przełyk przez zbyt zaciąganie sie dymem alfy w zbyt dużym stężenieu , abo przez to że tchi alfy mi sie mocno przesadnio przypalila przez to że kruwa oczywis rkwau nie za akzdym razem pamietal o zachaniu odpwoendij odleglosci pomiezdy płooemienm a szkłem waporyzera/ psdeudo- meth pajpki ...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
kurwa bajgos pewnie masz racje mogles se poparzyc flaki stezonym dymem.
wolna molekula
#mops
  • 2428 / 90 / 0
No wlasnie , juz kiedys to zrobilem i wtedy to mine tyko bolal przelpyk i neigmoel nic żreci pic oprocz orygibnalej Coca-Coli , chuj wie czemu ale po pespi czy jakiimkow,leik innym napoju czy nawert wodzie, rzeylk bolal jak skruwysn a kruwa cole kruwa erzkelbym ze lajtowo dawem rade pić ehhe. No i wtedy nie byo tego przeywjoancego bólu a pzoa tym , przeylm nie wogle nie boli przed chwilom wpierdlaolim kika akwalkow kurczka doslwnie pwyajaocnego- w pikantnaym keczupie , no beo fkocnu zem zglodniol bo od czwarktu to ja żem moze ze 3-4 jakies jogurty gtusdzkowe wypił %-D ale co sie dziwć , skoro ostro alf ekocpilem to na żarcie szkdo amarnowac zas, chociąz nie powiemk w piatek nad ranem kolo 2-3 jak misie alfa skoczyla nieco wvzenijs i mnei alfa psucia to zem kurwa zglodnailp jak skurwsyn ale , żem se odpuscil wycieczke do kcuhni o 4 nad ranem bo wiedzielm ze zaro by matka abo ojciec wpadl z dronc na mneii morde ze kruwa pojebany jestm ze kurwa bydze normny ch ludzi co chdzoom do pracy o 4 nad ranem bo mise zrec chce.. no ale w sumie to barzdej se odpsucilem jedznie przez to ze jakbym matke obudzil w nocy to by mi rano niie o-dddala alfy... %-D abo jesli by mi dala to fchuj mniej niz bym chcial.
  • 57 / 3 / 0
Jakie benzo jest najlepsze do zniwelowania psychoz po alfie? Bo te w moim przypadku sa nie do zniesienia i biore 2 mg Rispoleptu na noc, by jako tako zasypiac nawet pare dni po zazyciu alfy. Dodam, ze tolere na benzosy mam zerowa, 1 mg etizolamu powodowal u mnie blogi spokoj i pol dnia bezstroskiego wapowania, bez uczucia wszechobecnej inwigilacji. eti sie skonczylo, a taniej i szybciej bedzie isc po recepte ;).
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
diazepam albo alpra dają radę znakomicie. Chociaż ja wolę diazepam ze względu na długi czas półtrwania.
  • 570 / 8 / 0
czekam na alfe i zapodam metodą pentedrona dizsiejszego

skurwysyn K.O zrobil i dalej bije %
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1874 / 96 / 127
Kiedys nie wstaniesz po KO.
wolna molekula
#mops
  • 1342 / 48 / 0
Egzotiko pisze:
czekam na alfe i zapodam metodą pentedrona dizsiejszego

skurwysyn K.O zrobil i dalej bije %
To widzę świątecznie dzisiaj. Alficzka pod obrusem wielkanocnym i ostatnia modlitwa przed delegalizacją %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.