Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 184 / 9 / 0
A 5 lat temu mialeś dostęp do wszystkiego prima? Kolek nie jadlem dobrych 5 lat, czasami jak jest nudno o 3/4 to sie wezmie ostatecznosc, w ktorej wychodzilo zawsze zjebanie, rozlewales sie jak mleko w kuchni i w ogole nie miales na nic ochoty. Dla mnie ta zabawa jest nie warta swieczki - moze z powodu moich gusta, nie wiem, pierdole to:D

TYLKO TRZY PO TRZY SKRT
  • 4 / / 0
Kurde to powiem wam, że była idealna faza, mogłoby być tak za każdym razem ;p ale trochę mnie przestraszyliście, że było blisko przekręcenia się....
  • 1 / / 0
Czy ktoś słyszał o białych/różowych heisenbergach? Jakie odczucia?
  • 21 / 2 / 0
Witam, czy tylko ja mam taki problem że zawsze gdy zarzucam na imprezie to następnego dnia pamiętam może 20% poprzedniej nocy ? :P
  • 14 / / 0
Ja tak mam.jak przesadze :D
Spotkał sie ktos z czyms takim?? ŁÓDŹ
20180822_151947.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 200 / 16 / 0
Jest sens jedzenia cukierkow, gdy ma sie zly humor? Czy przez swoje psychodeliczne dzialanie nie poglebi to go?
  • 189 / 9 / 0
Zależy co w tych cuksach siedzi. W większości przypadków humor zdecydowanie się poprawi. Ale to niebezpieczna droga bo uczysz w ten sposób organizm schematu "gdy Ci smutno gdy Ci źle to najlepiej pixę weź" - Więc odradzam.

Po za tym, na odpowiednim S&S najlepiej wszystko działa. :)
20 sierpnia 2018pigulasroga pisze:
Witam, czy tylko ja mam taki problem że zawsze gdy zarzucam na imprezie to następnego dnia pamiętam może 20% poprzedniej nocy ? :P

Taki urok ecstasy niestety. Najgorzej jeśli ktoś w ogóle nic nie pamięta. Wyobraźcie sobie, idziecie na wymarzony koncert zespołu, dobrze się na niego zaopatrujecie. Wrzucacie jedną, nic, wrzucacie drugą, nic, no dobra to trzecią. Oooo.. wchodzi %-D i..

Chuj. Budzicie się rano i nic nie pamiętacie :wall:
  • 200 / 16 / 0
Dzisiejsze zarzucenie po prostu planowalem od dluzszego czasu, no ale jakos tak mi wyszlo
Co do tego schematu, jestem w takim stanie, ze nawet palac buchy codziennie, ktore momentami mam jak "lekarstwo na wszystko", teraz nawet nie chce mi sie siegac po skreconego juz blanta, wiec o to az tak bym sie nie martwil [emoji16]
Skoro przy odpowiednim s&s bedzie dobrze to chyba sie skusze
Cukierki pewne, niebieskie faraony
Dzieki! :)
  • 3 / / 0
Planuję pobawić się 7 lub 8 września z MDMA. Ostatni raz brałem jakiś rok temu.
Od lipca byłem na fluoksetynie 20mg dziennie. Od 17 sierpnia do 21 zszedłem na 10mg. Ostatnią kapsułkę 10mg wziąłem 23.
Zadziała normalnie ? Co ewentualnie mogę zrobić żeby przygotować się do jak najlepszej serotoninowej bani ;) ?
Jakieś porady ?
  • 182 / 29 / 0
1 raz w sobote zjadłem pixe, pozniej dorzucilem druga po 4 godzinach chyba, albo 2x po pol, w poniedziałek też w nocy zjadłem mitstubihi, i wcześniej red bulla po póle, i później dorzuciłem. Noc nie przespana, ale w obu przypadkach nie miałem jakieś specyficznej euforii czy słuchania muzyczki.

Bardziej nieogar, średnia gadatliwość w porównaniu z mefą, zawiechy, straszna suchość, ogólnie pixy wspomniam dość mocno średnio. Jutro zjem 3 raz w życiu i zobaczę, na razie 4/10.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.