Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 407 / 40 / 0
@Dream Fall Promazyna albo chlorprotiksen
  • 21 / 8 / 0
Najprawdopodobniej promazyna.
Uwaga! Użytkownik grawitacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Apteka?
Nieprzeczytany post autor: Recpak »
Hejże.

Od dłuższego czasu nurtuje mnie pytanie co to jest dokładnie ta cala "apteka" jaki skład posiada, co to dokładnie jest, jak to dawkować, jakie są efekty po niej? Znajomy 2 lata temu mówił że śmigał sobie na tym, podobno harpun na paznokiec i ostra jazda była.

Opis jej przez znajomego: lekki słodkawy posmak, wygląda mąki czy tam cukru pudru, postać sypka, bodajże lekko żółta ale tego na 100% już nie wiem
Uwaga! Użytkownik Recpak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
Witam mam dylemat. Udało mi się dostać kryształ przezroczysty cierpko gorzki w smaku. Przy kruszeniu słychać trzask. Substancja działa podobnie do amfetaminy mniej euforycznie od dekstramfetaminy ale bez defektów jej lewoskrętnego izomeru. ok 3-5 godzin po zażyciu i można iść spać bez zjazdu bez skutków ubocznych a wypierdala całkiem nieźle. Substancja dziwnym trafem nie jest podatna na tolerancję organizmu.
O ile z amfetaminą mam doświadczenie i wiem że przez zjazd i brak snu substancja ta powoduje jakaś samokontrolę w zażywaniu o tyle ten krysztal jest strasznie wciągający i przyjemny.
Ktoś coś wie na temat takowego środka ?
  • 584 / 81 / 0
Jestem dość trudny.
  • 7 / 2 / 0
Smak pasuje ale meta nie dość że powinna wejść o wiele mocniej i euforycznie i dłużej trzymać to na dodatek po kilku godzinach przekształca się w organizmie w amfetaminę więc powinienem nie spać z 24 h co najmniej i mieć zjazd a tu kilka godzin i lulu
  • 1 / / 0
Eliptyczna, biała tabletka. Podzielna na pół. Bez żadnego imprintu. Ma ktoś pojęcie co to może być?
  • 1632 / 1031 / 7
@randomaddict

Panie, to może być wszystko. Wstaw zdjęcie, to postaram się odpowiedzieć.
  • 1 / / 0
@CATCHaFALL

[ external image ]
  • 183 / 17 / 0
To jest 0,25 alprazolamu (Alpragenu)
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.