Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 266 / 19 / 0
Serwus mordy. Mam potencjalną miejscówkę w podlaskim - rozległe krowie pastwiska między brodzącymi w grzyby lasami. Tate mi niechcący dali cynk. Gwarancji nie ma ale warto sprawdzić. Ino trza kierowcy, bo ja nie tykam się kierownicy od 8 lat. Wynagrodzę pomoc sowicie. Liczę na respons!
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 1974 / 528 / 0
jacys zbieracze z łódzkiego szykuja sie na sezon?
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2 / / 0
Okolice Piotrkowa ktoś coś? :cheesy:
  • 1 / / 0
Okolice Wrocławia, ktoś coś pomoże z miejscówką ?:D
  • 567 / 53 / 0
Bydgoszcz / Włocławek zgłaszać się!
Predzej martwy niz slaby
  • 921 / 276 / 0
Siemaneczko. Taka sytuacja, ze jestem z Krosna [Podkarpackie]. Nie posiadam auta ani prawka, ale za to znam dobre miejscówy. Mam rower, odzież przeciwdeszczową i inne różne rzeczy [HPPD], ale tam gdzie chce sie dostac niestety tj. dosyc daleko, bo 50/60km od miejsca zamieszkania i nawet jakbym dojechał, to nici z czesania, bo byłbym zbyt zmeczony, a puzniej wez jeszcze wruc na rowerze w takie zimno, deszcz, tyle kilometerów, misja w huj. Jakby ktos był chętny mnie zabrac nie ma problemu, tylko oczywiscie musi miec prawko/auto(na paliwo dokładam sie pół na pół), musi byc trzezwy i ogolnie potrafic sie zachowac. Jak ktos jest zainteresowany, to moge zdradzic, ze zabiore go w Bieszczady Na Koniec Swiata. Jak cos to jedziemy na cały dzien, wyjazd jak najwczesniej, nawet o 6 nad ranem. Zostawiamy auto, bierzemy cholewiaki, płaszcze, plecaki, jaranko, bułki z nutellą, napoje, czy kto co woli i spierdalamy pieszo w las i nie ma nas. Na pogode nie zwracam uwagi, moze napierdalac deszczem cały dzien, a ja i tak pisze sie na wyjazd(od tego jest odziez przeciw-deszcz). Czeszemy polany, obrzeza lasów, szlaków, sciezki, kępy itd. Jak ktos jest faktycznie zainteresowany, to moge jechac nawet jutro. Moja oferta jest aktualna na weekendach, niestety w tygodniu pracuje i nie mam czasu, a i przyszły weekend sobota odpada, bo obstukałem sobie juz transport. Pogoda jak widac dopisuje i to w huj. Jakby co to jak tu sie skontaktowac ? Chyba gg, bo jak inaczej ? Bo nie wiem i huj. 5

[mention]lowcakrysztalu[/mention], mniej "huj", a jak już to "chuj".... /neuro
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 9 / / 0
Hej, jest ktoś z pogranicza śląsko-opolskiego?

Mieszkam niedaleko Czech... Chętnie umówiłbym się z kimś na zbiór
Numer GG: 63748373
  • 17 / 1 / 0
ktoś z Krakowa?
  • 4 / 1 / 0
Rybnik lub Wrocław? Nie bać się nowego użytkownika, chętnie przełamię pierwsze lody na piwku %-D
  • 294 / 11 / 0
@borowy
Myślałem żeby się przejść, napiszę Ci priva

P.S.
jakoś nie potrafię napisać priva, jeśli Ty potrafisz to dawaj
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.