Grzyby były całkiem spoko, 2C-B również, ale dupy nie urywały psychodeliki. LSD zdecydowanie za grube dla mnie.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Od delegalizacji nie smakowałem ponownie, a bardzo bym chciał.
20 listopada 2022jarato165 pisze: mam pytanie czy da rade jakoś cbd zmodyfikować tak aby działalo jak THC miałem w planach kupic thicodin i rozkruszyć tabletki w wodzie i zamaczać w tym topka ? sprawdzi sie to
Co do tematu to jak dla mnie fentanyl IV nie jest porównywalny do niczego innego, stimy się chowają (przy czym próbowałam ich tylko 3 razy w życiu więc może się nie znam), morfina też. Kiedy pierwszy raz się odważyłam go wziąć w ten sposób to później mi się zachciało płakać, że nie zdecydowałam się na to wcześniej i zmarnowałam tyle pięknych przeżyć :P Chociaż jak chodzi o euforię samego wjazdu to morfina + oxy + relanium IV bezapelacyjnie wygrywa.
No a z tych stimów co je 3 razy próbowałam, bo ktoś mi dorzucił w gratisie to najlepsza jest pod tym względem euforycznym kokaina a najgorsze MDMA (nawet nie jestem do końca pewna co do tego drugiego, czy to było to, ale nawet jeśli nie było to przez ten 1 raz niestety bardzo mocno się zraziłam do tej substancji).
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.