Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Kupiłem wczoraj 1g fuki. Miała biały kolor i bardzo mocny zapach rozpuszczalnika, biła po nosie . Wczoraj ok 20;30 zaaplikowalem ok 100mg. Temat zadziałał jak powinien, wystrzelił mnie na orbitę. Po godzinie poprawiłem tyle samo co poprzednio, faza utrzymywała się gdzieś tak do 24. O 1 zaczęły się zawroty głowy, mroczki przed oczami, bol nerek i głowy. Wcześniej wszystko było w porządku, potem czulem sie fatalnie, dosłownie jakbym umierał. Do tego 10x większą suchość w ustach niż po poprzednich razach. Całość trwała do 4 w nocy. Do tego czasu zdążyłem wypić 3-4litry wody, z każdą wizytą w kiblu czułem się już co raz lepiej. Dziś rano obudziłem się tak skolowany, że nie wiedziałem jak wyjść z pokoju (!!) 8-( . I tutaj chciałbym zadać pytanie: czy to towar był tak mocny, czy tak zanieczyszczony?
Diler mówił, że to ten sam towar co poprzednio, ale nie trzymał go w lodówce i zmienił zapach z łagodnego persila na intensywny rozpuszczalnik. :nuts:
Jestem początkujący w tych sprawach, w ciągu 5mcy zeżarłem raptem 3-4g.
Pozdrawiam
Scyzoryk twój opis wyglada właśnie jak pierwsze podejscie do hexa, to 100mg tak by poryło i bebechy rozwala, i po wiekszym przywaleniu ciężko się wysłowić
eliot pisze:jak kwiatowy zapach to najprawdopodobniej persil albo dosia,ewentualnie vizir :D
tego zapachu nie da pomylic sie zniczym innym przynajmiej jak rozmawiamy o prawdziwej fecie
a nie jebanym zolto-brozowym specyfiku czyli metaamfetaminie robionej na jodzie
po ktorej grzeczni chlopcy za sklepem planuja napad na niego wczesniej kupujac w nim
dlugopis i zeszyt zeby rozpisac sobie plan b napadu na nie go
pamietam to jak dzis godzine czasu musialem im wybijac
z glowy ze to jest zwykla pierdolona ksiegarnia
tam sprzedaja baloniki don helu i ksiazki dl;a dzieciaczkow zeby nie marnowali sobie zycia itp...
stare czasy :-)
Ja dorwałam nowe źródełko, pachnie jak tulipany wiosną (huehue ;) ) ma lekko beżowy kolor i klepie jak złoto. Dopiero widzę co za szajs czasem dostawałam...
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
latwo zauwazyzc to o czym mowie robiac prosty test- odlozcie strzelnie zamkniety pakiet w jakies cieplejsze miejsce- widac potem jak feta sie robi glutem, widac slady jak ciecz paruje. natomiast po wysypaniu z pakietu jak polezy, od razu sie robi suche na wior. co do wypelniaczy- np. kofeina nie rozpuszcza sie w nosie w czas tylko splywaja takie jakby cale platy [bo grudami bym tego nie nazwal] i mozna potem taka sobie z gardla wrecz wyciagnac.
i nie mowie tego wszystkiego 'bo tak slyszalem'. niestety ; <
pozostaje liczyc na to, ze ktos jest ogarniety na tyle,ze wie jaki material jak rozjebac zeby wilk byl syty i owca cala.
kraszak pisze:Siema. Spotkał się ktoś z was z "włóknistą" fetą dość mokra bardzo ciężko sie ją suszy i dzieli,kreski wychodzą jak by były puszyste jak śnieżek.
z tego co tu wyczytalem to niedokonca "wysuszona" pasta
wciągasz na gardło polykasz zagryzasz hamburgerem
a trefny towar poznasz jak nie odrazu po to po chwili startu
lepiej sprawdzic niz wciagnac sie nie da
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.