Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
SnifSnif pisze:Czyli konkretnie: Lorafen z tabletek można walić iv ale efekt niepewny i bardziej opłaca się pod język.
Zolpidem to nie benzodiazepina, ale jak widać nie opłaca się przyjmować tabletek dożylnie.Taka informacja dla amatorów brania wszystkiego w żyłę - Dzielnicowy
Teraz mam pytanie, kiedys walilam bupre z plastrow (oczywiscie tylko pod wplywem spirytusu "wychodzila), ale to bylo rok temu i nic sie nie dzialo. Niezbyt dlugo trzymalam ten diazepam zeby troche odparowalo
I PYTANIE : czy jakies komplikacje zakrzepowe badz jakiekolwiek uszkodzenie moich zyl od pojedynczej iniekcji dzisiejszej mi moga grozic? Boli teraz to miejsce wiadomo, ale prosze zacnych uzytkownikow o wypowiedzenie sie i ewentualne uspokojenie mojej zestresowanej osoby. Dzieki
yapierdole pisze:Czy do rozpuszczenia tabletki Dormicum (midazolam) w celu podania i.m. mogę użyć zamiast wody do wstrzykiwań roztworu soli fizjologicznej (sprzedawanej w małych plastikowych buteleczkach np: do przemywania oka)?
katarzyna I pisze: I PYTANIE : czy jakies komplikacje zakrzepowe badz jakiekolwiek uszkodzenie moich zyl od pojedynczej iniekcji dzisiejszej mi moga grozic? Boli teraz to miejsce wiadomo, ale prosze zacnych uzytkownikow o wypowiedzenie sie i ewentualne uspokojenie mojej zestresowanej osoby. Dzieki
02 paź 2012, 15:08
I czy to czekanie całą aż dobę, żeby się klon/rolka ze spirytem przegryzł jest konieczne? Nie wystarczy kilka razy porządnie wstrząsnąć i odstawić na 15 min, albo chociaż godzinkę?
Scalono - Belial
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.