london5 pisze:Krótko działa - to jej minus.
4h tripa.
Dobre dla świerzaków.
Ostatnio 50mg dalo mi calkiem niezle po glowie i fajnie bylo miec swiadomosc, ze za 2/3h to sie skonczy (taka dawka to jednak za duzo jak dla mnie) [emoji43]
edit. A propos rozpuszczania to wydaje mi się, że wchodzi tylko opcja spiryt, nakrapianie mąki i pakowanie w kapsułki lub samodzielne robienie blotterów.
Jak chce się pakować do kapsułek to odmierzasz sobie te 20/30mg mipro i pakujesz do środka
Szybko weszło, mocno euforycznie, pojawiło się lekkie zgrzytanie zębami. Dużo łatwiej tutaj nabawić się badtripa niż na lizerkach, tam po bardzo wysokich dawkach był luzik, a na tryptaminach już któryś raz z kolei czułem że może mnie ogarnąć panika, lub też z początku mnie ogarniała. Poza tym typowa tryptaminkowa faza, kolorki, fraktale, dużo śmiechu i wyższy stan świadomości, w którym byłem tu i teraz, i w którym wszelkie problemy są iluzją, nic nie było w stanie mnie wytrącić ze stanu radości.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.