Olejki wdycham aromatyzowane, teraz miałem truskawkę.
Ale, grzałka się przepala i tego aromatu nie czuć nic, a nic. Tylko nikotyna wpływa. Trzeba wykręcać, koszt grzałki 20zl, raz na tydzień albo dwa.
mając na uwadze powyższe, zaniechałem dalszego kręcenia papierosów maszynką i od kilku dni kręcę ręcznie cienkie skręty przy użyciu ustników i bibułek, a także staram się wydłużać interwały pomiędzy dawkami. jeśli chodzi o moc, to wychodzi podobnie, a tytoń schodzi znacznie wolniej. mankamentem jest to, że taki "rollie" prędko się rozkleja, deformuje lub gniecie i trudno mieć na później. mimo wszystko sytuacja opanowana, wolę już to od urządzeń elektronicznych lub podgrzewaczy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Akurat skończył mi się niebieski Macbaren to nabyłem teraz Casablance ale nie ograniczam się do wybranych firm (chociaż trochę tęskno za angielskim Amber Leafem). Po prostu lubie mocniejsze odmiany czyli w zasadzie tylko virginia odpada.
Poza oczywistym ekonomicznym plusem to można te kręcusy normalnie kopcić w chacie i nie martwić się, że kwadrat będzie jebać popielniczką.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Używam saszetek nikotynowych, wiem że poradziłbym sobie bez nich ale jednak wszedłem w to żeby było coś co mogę sobie dać jako swego rodzaju nagrodę czy inną gratyfikację za mój trud. Cieszy to używam tylko kilka dziennie i pewną przyjemność sprawia odmawianie sobie kolejnej.
wszystkie krotkie w twardym
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.