Olejki wdycham aromatyzowane, teraz miałem truskawkę.
Ale, grzałka się przepala i tego aromatu nie czuć nic, a nic. Tylko nikotyna wpływa. Trzeba wykręcać, koszt grzałki 20zl, raz na tydzień albo dwa.
mając na uwadze powyższe, zaniechałem dalszego kręcenia papierosów maszynką i od kilku dni kręcę ręcznie cienkie skręty przy użyciu ustników i bibułek, a także staram się wydłużać interwały pomiędzy dawkami. jeśli chodzi o moc, to wychodzi podobnie, a tytoń schodzi znacznie wolniej. mankamentem jest to, że taki "rollie" prędko się rozkleja, deformuje lub gniecie i trudno mieć na później. mimo wszystko sytuacja opanowana, wolę już to od urządzeń elektronicznych lub podgrzewaczy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Akurat skończył mi się niebieski Macbaren to nabyłem teraz Casablance ale nie ograniczam się do wybranych firm (chociaż trochę tęskno za angielskim Amber Leafem). Po prostu lubie mocniejsze odmiany czyli w zasadzie tylko virginia odpada.
Poza oczywistym ekonomicznym plusem to można te kręcusy normalnie kopcić w chacie i nie martwić się, że kwadrat będzie jebać popielniczką.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Używam saszetek nikotynowych, wiem że poradziłbym sobie bez nich ale jednak wszedłem w to żeby było coś co mogę sobie dać jako swego rodzaju nagrodę czy inną gratyfikację za mój trud. Cieszy to używam tylko kilka dziennie i pewną przyjemność sprawia odmawianie sobie kolejnej.
wszystkie krotkie w twardym
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.