Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2643 / 556 / 0
Mogło się stać to, że się naćpałeś ketonami
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 5121 / 887 / 0
Kumulacja . Jak w Lotto.

Moze beton w nosie puscil i poszlo wszystko do zoladka a tak to sie malo juz wchlanialo
Nikt nie ma rozowej kuli bo informacje jak z tekstu " jehalem na rowerze i byl taki Pawel ..
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2 / / 0
Dobra dzięki no rzeczywiście wtedy kichawe miałem zajebana i już się nic nie wchłaniało xd
  • 1 / / 0
A jak zażyć metaklefedron dożylnie? Rozpuścić w wodzie ? Ktoś próbował ?
  • 2534 / 596 / 0
Banalnie, jak większość innych ketonów. Ale 3cmc IMO nie warto strzelać. Niezbyt miły, przyduszajacy wjazd i działanie też takie sobie. Sniff lepszy imo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 21 / 0
23 listopada 2024Xxcpunka pisze:
A jak zażyć metaklefedron dożylnie? Rozpuścić w wodzie ? Ktoś próbował ?
Rozpuścić przefiltrować i podać iv. Wjazd 3cmc ma zajebisty. Po prostu jeden z lepszych wjazdów jakie miałem. Lepszy dla mnie ma tylko koka. Dobre cmc podane iv bardzo mocno uzależnia.
  • 2534 / 596 / 0
@KrysztalowyChopak A co w tym wjeździe takiego fajnego? Pytam serio, wytłumacz mi. Brałeś inne ketony i.v?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 21 / 0
Nagły przypływ fali ciepła, szum pisk w uszach, dziwne uczucie na płucach. Specyficzny smak w ustach . Niepohamowane libido. Po chwili wyostrzone widzenie, podwójne kontury. Ogólnie wystrzelenie .

Brałem inne ale 3 cmc ma najlepszy wjazd
  • 440 / 66 / 0
Taka jedna sprawa. Jeśli 3-CMC rzeczywiście rzuca dopamine tak jak metkat, to jedynie na papierze, bo subiektywnie nie ma podjazdu. Jakbym zajebal 150mg metkatynonu to bym chyba odleciał pod sufit. Synteza z 300mg pseudoefedryny (teoretycznie ~25% wydajności, powinno dać 75mg kota) daje znacznie wiekszą euforie niż 150mg CMC. Chyba, że trafiam na same chujowe sorty. Dwa razy trafiły mi się naprawde wymiatacze, full eufo rozpierdol, ale nie wiem czy to było 3cmc, być może to ten legendarny mefedron.

Ale 3cmcek też "kanapowiec" jak metkat, chociaż tyle.
  • 2534 / 596 / 0
3CMC i 4MMC to są tak różne substancje, dziwne gdybyś mógł je ze sobą pomylić. No i 3CMC to nie jest kanapowiec.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.