Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 38 / 2 / 0
No i wypadałoby dorzucić choline np CDP ;)
  • 120 / 3 / 0
Czy suplementacja z cholina robi aż tak duża różnice, czy można z diety wystarczającą ilość dostarczyć oraz jak duża jest różnica pomiędzy sortami. Zaopatruje sie u znanego na forum szamana i wydawał się ok, jednak brak choliny sprawia, że rozglądam się za innymi źródłami
  • 3649 / 997 / 2
Tak robi ;)

Przy cholinożernych nootropach tj. Noopept właściwie suplementacja źródłem choliny jest niezbędna do jego prawidłowego działania. Samą dietą nic nie zdziałasz, a przynajmniej niewystarczająco. U zdrowego CDP jest ok, więc akurat mogę Ci polecić. Na Alledrogo nie szukaj, bo tam często wałki robią - CDP-Cholina jest bezsmakowa i bezzapachowa.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 243 / 13 / 0
A czy można brać noopept doraźnie? 2-3 razy w tygodniu?
  • 38 / 2 / 0
Bez sensu.
Żeby zadziałał dobrze, trzeba brać codziennie 10-60mg.
  • 501 / 7 / 0
Czy jest sens brać Noopept jako wspomaganie odtruwania się od opiatów?
  • 181 / 23 / 0
24 kwietnia 2017adzik74 pisze:
Czy suplementacja z cholina robi aż tak duża różnice, czy można z diety wystarczającą ilość dostarczyć oraz jak duża jest różnica pomiędzy sortami. Zaopatruje sie u znanego na forum szamana i wydawał się ok, jednak brak choliny sprawia, że rozglądam się za innymi źródłami
Nie ma sensu
A jak bardzo chcesz to apteka i citotrop.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 25 / 0
25 kwietnia 2017tutanota1 pisze:
A czy można brać noopept doraźnie? 2-3 razy w tygodniu?

To ma głównie działać na poprawienie pamięci długotrwałej, więc najlepiej brać regularnie. Ale brać doraźnie można, poprawia delikatnie humor, troche przejaśnia w głowie i dodaje lekkiej pewności siebie. Przynajmniej ja tak mam, po sniffe, ale wiem, że nie tylko bo w temacie były głosy o identycznych odczuciach.
  • 441 / 21 / 0
Ja po dawkach 40mg mam po prostu lekkie naćpanie które mija po kilkunastu minutach plus lekki ucisk/mrowienie w głowie mimo stosowania choliny.
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 293 / 41 / 0
Właśnie rozpocząłem piąty dzień obcowania z noopeptem. Stosuję 3 mikro łyżeczki na dobę. Jestem pozytywnie zaskoczony. Działanie owego specyfiku poczułem od pierwszej aplikacji.
Brak tzw. brain fog, poprawiła się koncentracja, jakość snu, łatwiej przyswaja się czytany tekst, kompletnie przeszedł mi apetyt na słodycze, większa motywacja do machania żelastwem na siłowni, ogólnie bardziej radosny jestem. Coś wspaniałego ! Uboków póki co nie zaobserwowałem.
Niedługo składam kolejne zamówienie, tym razem wzbogacone o : cholinę, żeń-szeń, omega - 3 i kurkuminę.
Póki co jest świetnie ! Zobaczymy jak sytuacja rozwinie się przez następne tygodnie.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.