Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 922 / 276 / 0
Nic Ci nie bedzie, wpierdalaj smiało chyba, ze masz jakies problemy ze zdrowiem. Pamiętaj jednak, ze zarzucone w sobote ok. 2 sztuki nie pierdolną cie tak mocno, jak te dzien wczesniej. Polecałbym robic dłuższe przerwy. Tolerancja sie to nazywa, poczytaj troszke. 5
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 19 / 5 / 0
22 stycznia 2018technouber pisze:
Serotoninę sobie zjedziesz za mocno i po drugim dniu będziesz miał srogą zwałę. A jak spróbujesz pociągnąć jeszcze kilka dni w takim ciągu to przepalisz sobie styki, MDMA przestanie w ogóle na ciebie działać i możesz dostać HPPD od uszkodzeń w ośrodku wzroku. Jedzenie częściej niż raz na miesiąc to głupota bo serotonina się nie zregeneruje jak trzeba, poczytaj sobie jak działa MDMA bo widzę że wiedzy w temacie ci brakuje.
A o pixy nie pytaj bo nie dość że są nierówno bite bo to nie firma farmaceutyczna je robi to do tego prasę może sobie każdy kupić i bić co mu się podoba.
Ogolnie je troche jem kiedyś dużo teraz w piątek 1 i sobota 1 niekiedy więcej troszkę.
A jakie są początkowe objawy? Zeby zaradzić temu w porę?
Ale bardziej chodziło mi o wpływ MDMA na wątrobę itp przy takiej ilości🤨
  • 19 / 5 / 0
22 stycznia 2018fraktaL89 pisze:
Nic Ci nie bedzie, wpierdalaj smiało chyba, ze masz jakies problemy ze zdrowiem. Pamiętaj jednak, ze zarzucone w sobote ok. 2 sztuki nie pierdolną cie tak mocno, jak te dzien wczesniej. Polecałbym robic dłuższe przerwy. Tolerancja sie to nazywa, poczytaj troszke. 5
Wiem co to tolerancja ale i tak nie biorę całej od razu tylko co godzine ćwiartkę PP a to że ba drugi dzień mniej działa to jakos mi to nie przeszkadza
  • 28 / 7 / 0
Jak światła robią się strasznie jasne, mają poświatę dookoła, ściany zaczynają się ruszać, dopada cię deralizacja, w nocy śnieg optyczny jest gigantyczny, a cienie zaczynają morfować to warto jednak przestać zażywać jakiekolwiek substancje psychoaktywne, nawet te niepsychodeliczne tyou amfetamina, kofeina, alkohol xd. U mnie na szczęście w większości da się to w miarę łatwo ignorować bo poświata wokół świateł nie jest jakaś szczególna, a w nocy wystarczy zamknąć oczy albo popatrzeć na jasny ekran telefonu, ale jak dopada mnie derealizacja to masakra, jakbym chodził cały czas pijany, niesamowita senność, ciężko zebrać myśli itp.
A o wątrobę się nie martw, akurat MDMA nie powinno jej jakoś szczególnie zaszkodzić.
  • 8 / 1 / 0
Witam mam pytanie jak długo można przechowywać tabletki extazy i najlepiej w jakich warunkach . Czy mógłbym je wsadzić do jakiegoś pojemnika próżniowego . I najważniejsze pytanie czy tabletki tracą swoje właściwości po jakimś czasie ?
  • 440 / 32 / 0
Pakiet strunowy i nie kombinuj.
  • 922 / 276 / 0
28 stycznia 2018Ea7 pisze:
Witam mam pytanie jak długo można przechowywać tabletki extazy i najlepiej w jakich warunkach . Czy mógłbym je wsadzić do jakiegoś pojemnika próżniowego . I najważniejsze pytanie czy tabletki tracą swoje właściwości po jakimś czasie ?
Mysle, ze z 5 lat spokojnie i mysle, ze po tych 5 latach bedą klepały jak trzeba, tylko trzymaj w woreczkach str. i to jeszcze wjeb do jakiegos małego, szczelnie zamykanego pojemniczka np. fiolka po ketonalu. Ja tak przechowuje. Pozdro.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 610 / 29 / 0
Od siebie mogę dodać że po prawie roku trzymania w woreczku strunowym i zaciemnionym miejscu moc nie spadła. Dłużej nie miałem okazji trzymać tych samych piguł aby mieć porównanie.
  • 440 / 32 / 0
Prawda jest taka, że zdecydowana większość różnych subst nie degraduje za bardzo.

Wyjątkiem są roztwory tryptamin i kartony z lizergamidami.
  • 8 / 1 / 0
Dzięki wszystkim za odp . A idąc dalej w pomieszczeniu w którym je przechowuje jest bardzo zimno +5 stopni . Są one w szczelnym suchym i ciemnym miejscu , ale się zastanawiam czy nie lepiej je by było przenieść w bardziej ludzkie warunki ? Chyba że nie ma przeciwwskazań co do Temperatury.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.