Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Spokojnie to nie zniknie. Zrób sobie zapasy. Z tego co słyszałem wszystko będzie szło przez Hiszpanie od następnego roku
  • 1575 / 252 / 0
Żeby strzelić klona iv, z grubsza wystarczy tabsa rozkruszyć, porządnie wymieszać z alkoholem, przefiltrować parę razy i voila, nie?
  • 183 / 17 / 0
Ale czemu nie doustnie, przecież to benzo. Benzo JEMY. PER ORAL
  • 199 / 16 / 0
Ktoś może spróbować wyjaśnić/bardziej szczegółowo opisać czemu są te przypały po tym? Człowiek nagle nie ogarnia co robi? Nie jest świadom? Po Flu-Alprazolamie zdecydowana większość pisze o tak krzywych lotach i chciałbym nieco wiecej dowiedzieć sie czemu tak się dzieje. Bo jak jest taki mętlik w czaszce i nie ogar to strach spróbować nawet 😶
Fatal Error.
  • 199 / 16 / 0
Mam Clonazolam tabsy seledynowe 0,6mg. Ścina mnie jak szmate do snu. Funkcjonuje mięki godzine może dwie i nagle game over. Kimono do rana. Żadnych innych doznań nie mam po tym tak jak inni. Tylko te lekkie sflaczałe ciało po zażyciu i parcie na spaaaanie. Podoba mi się. Mam jeszcze 6 tablet to sobie dożre przez kolejne 6 dni i starczy mi jak narazie.
Fatal Error.
  • 389 / 99 / 4
07 października 2021ce pisze:
ban na clonazolam i etizolam wchodzi od grudnia, jakieś substytuty polecacie ?
Przychodzi mi do głowy flualpra i flunitrazolam. Nie zasmakowały mi aż tak jak klonazolam ale oba dają radę.
24 maja 2022yakubu86 pisze:
Ktoś może spróbować wyjaśnić/bardziej szczegółowo opisać czemu są te przypały po tym?
Z grubsza chodzi o to, że człowiek po benzodiazepinach (a w szczególności tak mocnych) ma mocno zaburzone postrzeganie ryzyka związanego ze swoimi decyzjami i staje się nienaturalnie "odważny". Euforia po klonazolamie jest dosyć konkretna a zaburzona ocena sytuacji powoduje, że dorzucanie kolejnych dawek wcale nie wydaje się niebezpieczne więc taki delikwent pochłania astronomiczne ilości benzo i odpierdala. Dochodzą do tego zaburzenia pamięci krótkotrwałej, brak koordynacji ruchowej, bełkotliwa mowa, absolutny zanik wstydu i złudne poczucie trzeźwości. Także odpały nie wynikają z tego, że człowiek nagle nie ogarnia co robi, tylko raczej w jego upośledzonym rozumowaniu odpały wydają mu się najzupełniej normalne i nawet nie przychodzi mu do głowy, że mogą go czekać jakieś negatywne konsekwencje ryzykownych działań. W normalnych warunkach już sama perspektywa wyjście z domu zataczając się albo bełkocząc jest wstydliwa ale po solidnym naklonieniu już nie jest. Także można następnego dnia wszystko pamiętać a i tak odczczuwać dreszcze zażenowania wspominając swoje ekscesy. A jak za mocno się popłynie z tematem to już w ogóle zrywa klisze na amen i można po wytrzeźwieniu nasłuchać się bardzo ciekawych historii z sobą w roli głównej. Łatwiej o takie odpały po substancjach pokroju klonazolamu czy flualpry bo mocniej zaburzają odbiór rzeczywistości niż słabe benzynki.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 199 / 16 / 0
Hlaskovet to mnie tak przypałowo odcieło 1-szy i jedyny jak sie okazalo raz jak spróbowałem maleńkiej tabsu Flu Alorazolamu. Po obudzeniu się z 10 tabletek nagle zostaly mi 4 a z pozostałymi 5 nie miałem pojęcia co zrobiłem. Obawiam się że zjadłem bo spałem dwa dni. Troche mnie to przestraszyło że tak mnie odcieło i tych 4 już nie zjadłem. Po Clonazolamie znacznie bardziej ogarniałem bo żyłem sobie jeszcze do 2 godzin miękki po zarzuceniu 1 tabsy a potem był już tylko głeboki sen na 8 godzin. Na szczescie to bylo okolo 2 mieszki temu już jakoś i nie nabyłem wiecej benzo bo uznałem że to nie dla mnie tak spać + spać i jeszcze raz spać. Zero fajnej fazy.
Fatal Error.
  • 104 / 6 / 0
Swego czasu dostawało się gratisy od vendorow w postaci prochu z RC benzo. Sfrustrowany ciągłym gapieniem się w sufit po rajkowych imprezach, gdzie każdy bez problemu zasypiał, prócz mnie postanowiłem zamówić sen na życzenie. Byłem głupi i nieodpowiedzialny, ale zacząłem wcierać w dziąsła proch z eti (prawdopodobnie). Jakby na jednym zanurzeniu się skończyło, byłoby spoko. Obudziłem się gdy było już ciemno na dworze, z całymi zdartymi kolanami, ale był to dopiero początek całej lawiny. najmniejszym problemem było nagromadzenie wszystkich par butów(włącznie z gumiakami) przed drzwiami do kuchni, przez którą kilka godzin wcześniej wprowadzała mnie półprzytomnego sąsiadka. Wiele widziała, ale na czworakach dorosłego faceta w środku dnia nieczęsto było jej dane 🌚.
Uważajcie. Szczególnie podkreślił bym
Złudne poczucie Trzeźwości :psycho:
  • 389 / 99 / 4
W przypadku substancji tego kalibru zdecydowanie trzeba wiedzieć jak wygląda ich działanie i jak się z nimi obchodzić zanim po nie sięgniemy, a i to nie zawsze pozwala ustrzec przed ich przypałogennym działaniem. Dodawanie tak mocnych i uzależniających środków jako gratisów do zamówień jest ekstremalnie nieodpowiedzialne. Jeżeli chodzi o dawkowanie rc benzo w prochu na oko to też zdarzyło mi się kiedyś popełnić ten błąd i miało to równie opłakane skutki. Raz na zawszę nauczyłem się, że proch dawkuje się wolumetrycznie, z uważnie przygotowanego roztworu.
To nieszczęsne poczucie trzeźwości, przynajmniej w moim przypadku, występuje z największą częstotliwością i nasileniem właśnie po klonazolamie i aptecznych klonach. Do tego klonazolam był jedyną substancją, na której robiłem sobie wielodniowe ciągi i to bez wyrzutów sumienia, bo nakloniony nie dostrzegałem powagi sytuacji.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 199 / 16 / 0
Planuje tak powoli zakupić sobie znowu clona i dorzucić tylko połóweczke tablety będąc pod wpływem działania 4CMC. Myśle że faza może być bardzo OK. Bardziej pod koniec działania klefu aby nie popsuć początkowej fazy 😉
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.