Więcej szczegółów, albo zdjęcie.
Przede wszystkim kształt i kolor.
99% to wenlafaksyna w dawce 75mg.
Szukam wsparcia, gdyż dopiero za kilka dni będę miał odczynniki a chciałbym wiedzieć co kryształy zajebałem! Domóweczka u kumpla wieczorkiem i pijemy alko, potem jedziemy do drugiego kumpla i walimy fetę i 2 pasy koksu, potem troszkę mefa, potem znowu feta do popołudnia kolejnego dnia, a wieczorem potem feta i jakieś 70mg MDMA. No i potem moja zagwozdka...
Biało żółty pojedynczy kryształ, bardzo twardy. Zapach benzyny i chloru (bliski innym katynononom). Cena 80 zł czyli w granicach cen innych mefów/klefów. Temat nowy od starego dilera. Mieszkamy w Warszawie. Bardzo pieczący w tyle nosa, ale nie od razu. chyba top 2 w życiu pod tym względem. Pas około 80 mg. Wszystko powyższe donosowo. No i bania...
Lekko empatogeniczny, trochę speed, olbrzymi fizyczny high w głowie, ale średnio przyjemny, uczucie trochę jak na poppersie. Lekka gadaltiwość, ale to może przytłoczenie body-highem. U koleżanki lekkie stany lękowe. Wyjebane źrenice, wytrzeszcz oczu, szczena lata jak po całej nocy katynonu. Częste płytkie oddechy. Serce w normie dla stimów. 0 głodu również kolejnego dnia. Raz ciepło gorąco raz chłodno. Minimalna agresja. Tryb takiego mega nasilenia jakbym z jednej strony mógł działać a z drugiej kilka kroków by mnie powaliło. Sam efekt dosyć na jakieś 2,5h.
Po powrocie do domu klon i 8h snu. Następny dzień 0 zjazdu, lekka bania i nieogar klonowy.
Katynony waliłem często różne, ale to było zupełnie czymś innym... Z grup narkotyków to tylko dyso (poza nitro), opio nie brałem.
Edytowano post na prośbę użytkownika. - {owerfull}
Dodano akapity - 909
"Rutyna to rzecz zgubna "
Pomarańczowa to prawdopodobnie lek stosowany przy problemach z sercem, np. miażdżyca. Czynna: tikagleror, 90mg.
Biała ATV, to coś związanego z cholesterolem. Czynna: atorwastatyna, 40mg.
Pozostałe dwie, nie mam pojęcia.
Nic klepliwego imo, jeśli o to chodzi ;d
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.