Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 922 / 276 / 0
Siemanko. W piątek wieczorem ojebałem pół grama świątecznego chrzanu :-D Oczywiscie zajebałem tez nocke, poszły w ruch wszystkie alkohole: whisky, browar, czysta, absynt, na zejsciu o ile to tak mozna nazwac, dopierdalałem sie jaraniem, mniejsza z tym, po nocy, dobrze pojadłem, wyspałem sie, wstałem jak nowy :-D Dzis po wigilijnej wyżerce, nie odrazu, ale gdzies koło 12 w nocy chciałbym zajebac dropsa w środku 280mg MDMA + Driny z Absyntu na podkład :-D Pytanie, czy te dropsy jebną mnie z pełną mocą ? Czy szkoda je zarzucac, by nie zmarnowac mega pierdolnięcia z racji tej, ze w piątek wpierdalałem koks. Wy byscie wrzucali dzisiaj ? Czy to Waszym zdaniem marnowanie materiału jest ? Pozdrawiam i zycze Wesołych Świąt. 5
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 610 / 29 / 0
Teoretycznie możesz wcinac bo to inne receptory :) ja bym wrzucał ale nie mieszał z alko mając takiego napakowanego dropsa :D
  • 6 / / 0
Mam takie pytanko na luzie, idzie Sylwester i chce zjeść sobie pixa z lubą będą tam ludzie którzy mnie znają i nie chce za bardzo się wystrzelić w kosmos ale też nie chce zjebac sobie nocy więc tutaj mam pytanko odnośnie dawkowania
Cała pixa od razu czy 0.5 i 0.5 na peaku? Dodam że będzie pite przed szamaniem jeśli coś to może zmienić :)
  • 2897 / 618 / 10
Ciężko odpowiedzieć ci na to pytanie nie znając ilości MDMA we wspomnianej piksie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2199 / 366 / 0
Dorzucanie to nie to samo,
wg mnie lepiej walnąć całą
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 610 / 29 / 0
Tak jak wspomniano, zależy ile w niej siedzi. Jak nie chcesz się wystrzelić to weź połówkę a nie całą, gadka będzie się kleić, będzie miło i fajnie :-)
  • 6 / / 0
Fioletowe Barcelony podobno coś koło 180mg emki🤔
  • 22 / / 0
25 grudnia 2017klessczykon pisze:
Mam takie pytanko na luzie, idzie Sylwester i chce zjeść sobie pixa z lubą będą tam ludzie którzy mnie znają i nie chce za bardzo się wystrzelić w kosmos ale też nie chce zjebac sobie nocy więc tutaj mam pytanko odnośnie dawkowania
Cała pixa od razu czy 0.5 i 0.5 na peaku? Dodam że będzie pite przed szamaniem jeśli coś to może zmienić :)
Jak chcesz się wystrzelić - bierz całą. Jak się boisz - pół. Dorzucanie to tylko podbijanie fazy, szansa na pierdolnięcie minie bezpowrotnie ;)
Uwaga! Użytkownik NiedomknieteOkno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Jak nie masz tolerki to weź pół tej 180 i będzie git, a jak dorzucisz po dwóch godzinkach to ci przedłuży się zabawa, good luck ;-)
  • 6 / / 0
Pigula wyjdzie na teście narkotykowym na mocz?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.