Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 910 / 0
Da rade.Tylko trzeba ścisnąć dupę.Dawkowanie imo. przez lekarza zaniżone.Ale to w końcu lekarz.Fazy z tego nie będzie, ale głównie chodzi o zaleczenie skręta.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1211 / 616 / 0
Da radę to ściąć w ten sposób ale będzie ciężko. Kiedyś podobnie klony ścinałem, z 4mg w miesiąc do zera. Nie było sympatycznie, ale dało się wytrzymać. Tylko ja miałem jeszcze pregabę do tego, bez niej bym sobie raczej nie poradził. No i ciąg nieco krótszy, bo coś koło 4 miesięcy.

Próbuj, a jak będzie za ostro to uderzaj do innego magika niech Ci to sensowniej rozpisze. Bo to, że da się zejść w taki sposób nie znaczy, że jest to sposób dobry.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Jeśli to ten sam lekarz od którego dostawałeś alpre, to rozpisał ci chociaż cokolwiek jak brać, co ile i o ile ścinać etc. czy po prostu na odpierdol wypisał te rolki żeby mieć spokój i rób se pan z tym co chcesz? Bo "poradzić" to sobie można samemu, jak wpadnie się w ciąg i schodzi tym co akurat jest, ale chyba nie po to leczy się u lekarza, żeby tylko ścisnąć dupę i "dać radę", czyli po prostu przetrwać zamiast się wyleczyć. No chyba, że jest tak jak przed chwilą napisałem i sam wpadłeś w ciąg, albo takie dawki.
Co by nie było, to zmiana z dnia na dzień substancji o różnych właściwościach, z dodatkowo obcięta o ponad połowę dawką, najprawdopodobniej będzie mocno odczuwalna.
  • 209 / 15 / 0
Byli tacy co pare mg chcieli na CT schodzić, ale po tygodniu wracali do dawki większej jeszcze z przerażenia. Daj sobie czas, bo inaczej tego za chuja nie odstawisz
  • 163 / 10 / 0
Rolki mam wypisane od innego lekarza, napisał dokładnie jak ścinać dawki. Dawkowanie : D.S. 2-2-2 przez 3 dni, następnie 2-1,5-
2 przez 4 dni, następnie 2-1-2 przez 4
dni, nast 1,5-1-2 przez 4 dni, nast 1-1-
2, następnie 1-0,5-2 przez 4 dni, nast 1-
0-2 przez 4 dni, nast 1-0-1,5 przez 4
dni, nast. 1-0-1 przez 4 dni, nast 0,5-0-
1 przez 4 dni, nast 2x1/2 przez 4 dni,
nast 0-0-1/2 przez 4 dni i odstawiamy. Ogólnie biorę również pregabalinę w dawce 450mg na dobę, Lexapro 20mg na dobę i Tisercin 1 i 1/2 tabletki na dobę. Co myślicie o takim zejściu?
Najgorsze mam obawy o to, że obcinanie dawek co 4 dni to nie jest najlepszy pomysł. Nie chce tego przechodzić boleśnie :(

Chce dodać, że w razie kiedy miałbym problem z zejściem z jakiegoś etapu mam dodać 5 mg rolek do dniowej dawki
  • 1211 / 616 / 0
Ja podobnie klony ścinałem kiedyś jak pisałem wyżej, też ucinka co 4-5 dni mniej więcej i nie było fajnie, choć do przeżycia. Z tym że właśnie to były klony + ucinałem trochę większe dawki, ale za to krótszy ciąg miałem.

Dużo zależy od genów, w jakim stanie jest twój organizm, jaki styl życia prowadzisz, czy miałeś już wcześniej jakieś odstawki itp. Niby szybka redukcja, ale to w sumie tylko pół roku ciągu więc nie ma się też za bardzo co pierdolić. Zobaczysz po prostu jak będzie i tyle. Będzie bardzo źle to powiedz doktorkowi że jest chujowo i chcesz trochę wolniej ciąć, na siłę nikt ci nie będzie kazał redukować według tej rozpiski.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 32 / 0
Czy testy policyjne(te na śline) wykryją diazepam?
Ewentualnie jak długo po zarzuceniu trzeba odczekać?
  • 115 / 16 / 0
Z 3miesiace nie brałem benzo. Wtedy robiło mnie minimum 2mg klona. Czy po takiej przerwie 10mg relanium zadziała jakkolwiek?
  • 8103 / 910 / 0
@Odstawienny
Zadziała, zawsze możesz dorzucić ``piąteczkę`` diazepamu jak stan po benzo nie będzie satysfakcjonujący.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1545 / 1586 / 0
01 sierpnia 2020Odstawienny pisze:
Z 3miesiace nie brałem benzo. Wtedy robiło mnie minimum 2mg klona. Czy po takiej przerwie 10mg relanium zadziała jakkolwiek?
wg mnie powinno, chociaz nie liczylabym na jakies spektakularne efekty...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?