Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 100 / 0
Mówisz o łyżeczce jak na tych zdjęciach ? http://talk.hyperreal.info/post1323156. ... g#p1323156
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 142 / 7 / 0
rsyzf pisze:
Jak się bierze ten noopept to można kreskę amfetaminy sobie machnąć czasami?
Noopept podobno wzmacnia działanie amfetaminy, mdma i jeszcze kilku substancji, ale czy można to nie wiem. Bardziej mnie ciekawi czy próbował ktoś to wciągać %-D .
Zamierzam zamówić sobie tej łatającej dziury w bani po mj substancji. Proszę o namiary sprawdzonego sprzedawcy z ebay`a na PW, po co przepłacać i kupować od polaczków jak można mieć taniej.
  • 35 / / 0
Panowie dobiega 3 dzień brania NOOPEPTA. Jakie pól roku temu jadłem piracetam aby zniewelować chociaż troche skutki jarania mj.
Efekty już są. Pamietam 80% z tego co przeczytalem 0o. Dzisiaj np. zazwyczaj spie do 11-12 jak nie jezdze na uczelnie, dzisiaj pobudka o 8 wyspany jak nigdy, zarzucamy tą malutką miarke, sniadanko, posprzatany caly DOM, ogarniety strych piwnice zaczalem :D Wszystko poukładane, 0 ochoty na jakiekolwiek używki, potężna chęć wysiłku fizycznego, było bieganie, siłownia, młoda pani w aptece (byłem po puste kapsułki których nie dostałem) która od dawna mi się przygladała, dzisiaj niby nic zagadałem, wszstko tak naturalnie, dostałem numer :D
To nie działa tak jak jakies substancje ze czujesz wypierdolenie np. ketonach itp. poprostu "sam z siebie" a to dopiero 3 dni !! Wczesniej zamulony chodzilem ze mi sie nawet nie chcialo papierka podnieść , dyskusje ze starym nie konczą sie kłótniami dowodzącymi swoich racji, dzisiaj go zgasilem 3 słowami !! Uniknałem wypadku bo jakis pijany debil ktorego pozniej zlapali jechal po chodniku i prawie sie we mnie wladowal ale kurwa mialem taki refleks ze na blocie na recznym pieknie uniknalem, no ja pierdole ludzie sceny jak z filmu limitless jak chuj , będe pisał na bierząco bo czuje, że normalnie mój mózg znosi blokady. Dodam, że jem żeń szeń rano. Fakt przespalem sie 3 godziny popołudniu ale położyłem sie bo już praktycznie nie mialem co robic, wybór isć najarac ryja ze znajomymi albo pojsc spac :]
Troche bardziej się poce to zauważyłem, lekko źrenice powiekszone, sine worki z pod oczu znikneły. Jak coś to pisać bo troche chaotycznie napisałem. :]noopept z szarej torbeki jebiący starymi ludźmi, moczem, zgnilą rybą i nie podmytą pizdą :] Daje to mieszanke na żyga ale jedziemy :gun:
  • 142 / 7 / 0
TheQ pisze:
Kwintesencja polaczkowatego myślenia.

Wal w nos, ale tylko duże dawki, z resztą wszyscy w tym temacie piszą, że najlepiej walić dużo i raz na jakiś czas, oczywiście donosowo albo IV, bo wtedy najlepiej działa, dużo ludzi poleca też waporyzacje.
oczywiście PODOBNO...

/ironia mode off
Polaczkowate myślenie to kupić taniej sprzedaj drożej. A chyba każdy człowiek woli kupić taniej, no chyba że jest tobą. Z tego co wiem ruskie tabletki nie odbiegają od prochu. Moja prośba wciąż jest aktualna.
  • 192 / 4 / 0
@Syn Boży dokładnie taka, oo dzięki :D
Oddycham, bo jestem przesądny.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
  • 2877 / 100 / 0
Powtórzę już chyba po raz trzeci w tym wątku

NOOPEPT MA BIODOSTĘPNOŚĆ BLISKO 100% PRZY PODANIU ORALNYM, NIE MA SENSU PODAWAĆ W INNY SPOSÓB.
"Czuję się gwiezdnie"

• 35 / / 0
Zauważyłem nadmierne pocenie i podwyższoną temperature ciała. Obiawy jak pry lekkiej goraczce, katar itp . ? Jak to zniewlować ? Nie biore lecytyny moze to by pomogło ? Bo troche słabo cala mokra koszulka, dawkuje 60mg/d.
  • 2877 / 100 / 0
Zwiększoną potliwość zauważyłeś bezpośrednio po zjedzeniu, czy cały czas ? Dzielisz to na 2x dziennie, 3x dziennie, czy inaczej ?
Ja jakoś tego efektu nie mam.
"Czuję się gwiezdnie"

• 35 / / 0
dziele to na 4 razy po 15mg, zawsze cos zjem itp. bierze brat drugi jeszcze nie mialem okazji zapytac, drugi tez zaczal. Potliwość cały czas. Wogole kataru dostałem, teraz ciepełko, stoje ze znajomymi i mowie ze mi zimno gdzie oni kurtki bluzy zrzucaja ;/

Tak po za tym http://www.theclearpill.com/ serio kurwa czy ktos sobie jaja robi ?
  • 2877 / 100 / 0
Haha, raczej ktoś sobie jaja robi.
Może noopept pomaga wywalić toksyny z organizmu i ta potliwość zniknie z czasem ?
Istnieją preparaty które ograniczają potliwość, bez recepty (widziałem w TV reklamy jakis czas temu) jak w necie poszukasz to coś na pewno znajdziesz.
"Czuję się gwiezdnie"

ODPOWIEDZ
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.