Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
Najbardziej euforyczny to przypomina mi się mój 1 raz z MDMA kurwa co to było... najpierw pół tab ( bo nie wiem czego sie spodziewać) i nic później drugie pół ( wymiotowałem ) i no i cała ( też nic a to byl wieczór) rano pół tab i po godzinie cała tab i jak wjechało to prawie 2 dni trzymalo mnie 😅😅❤ i wtedy jeszcze brałem petydyne ( Dolcontral I.V ) to gdy podawałem Petydyne I.V to mialem flashback 🤩🤩 to było coś..
  • 4482 / 712 / 2198
@Up Faktycznie, MDMA też jest chyba jednym z najbardziej euforyzujących, gdzie większość tak go właśnie określa. Finalnie jednym z takich, po których sięga większość młodzieży.

Ps - serio dziewczyny po MDMA są takie niepowściągliwe do seksualności i otwarte, oraz "ukochane", czy to tylko wymysł, że laskom po prostu po MDMA odbija i uruchamia im się chcica.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1455 / 598 / 0
MDMA oczywiscie tu nie ma zaskoczenia jest bezapelacyjnym zwyciezca
Warto tez przyjrzec sie peakowi na LSD jest inny nieco rodzaj euforii ktora nazwalbym mistyczna euforia albo euforia objawienia - ma ona nieco inny odcien niz "wow ale jestem wyjebany ale zajebiscie"
bardziej w stylu "wow ale jestem wyjebany czuje i rozumiem caly wszechswiat ale zajebiscie" :pacman:

Filozoficzna i quasi-religijna ekstaza
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3455 / 565 / 2
Zdecydowanie stare dobre prawilne 3 MMC jak i MDMA.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
mam pytanie czy da rade jakoś cbd zmodyfikować tak aby działalo jak THC miałem w planach kupic thicodin i rozkruszyć tabletki w wodzie i zamaczać w tym topka ? sprawdzi sie to
Uwaga! Użytkownik jarato165 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3276 / 933 / 5
Z CBD we względnie prosty sposób uzyskać można delta-8-THC.
Co do drugiej części posta - nie, to głupie i nic ci nie da.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 2814 / 367 / 0
@DelicSajko jak z CDB uzyskać delta-8-THC ?
  • 52 / 6 / 6
imo ze stymulantów najbardziej euforyzujące jest MDMA i ketony, pośród opioidów oksykodon i heroina
a spoza obu grup bezapelacyjnie LSD
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 227 / 77 / 0
meth i powiem bez zaskoczenia + suki z Escor co rok ci jużŻ kuso jebana NBP NNBPNBP, zniszczył mu marzeženia to to...,,.. xXdddd
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 9 / 0
Kilka moich topek w przypadkowej kolejności:

350ug LSD w dużej grupie osób, w pewnym momencie wszyscy doznali fali euforii jednocześnie, cały trip nie był tak euforyczny ale w tamtym momencie gdy wszyscy na chwilę zamarli i przestali się odzywać czułem (czuliśmy) kilkuminutowy orgazm.

DMT - powrót po kilkuminutowym odpłynięciu, fala szczęścia, zrozumienia wszystkiego, miłości. Właściwie obudziłem się z czymś co można tylko przyrównać do traumy ale odwróconej, wywołanej przesytem miłości, stan utrzymywał się jeszcze z 10 minut.

Kilkanaście pierwszych razy z MDMA, w dawkach 100-200mg choć nic nie równa się z pierwszym.
Niestety nadużywanie tej substancji odebrało dla mnie większość euforycznego działania tej substancji, chociaż czasem wciąż jest przyjemnie.

3 MMC pierwszy raz - Poza euforią ledwo pamiętam wieczór.

kokaina + DMT w dawce poniżej progu przejścia - Uczucie władzy nad wszystkim. Wszechmocy ale nie stricte szczęścia.

Pierwszy raz z heroiną czyli mix 8 piw, 7mg 2C-B + hera IV chyba najsilniejsze rozpłynięcie i trudne do opisania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.