Ps - serio dziewczyny po MDMA są takie niepowściągliwe do seksualności i otwarte, oraz "ukochane", czy to tylko wymysł, że laskom po prostu po MDMA odbija i uruchamia im się chcica.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Warto tez przyjrzec sie peakowi na LSD jest inny nieco rodzaj euforii ktora nazwalbym mistyczna euforia albo euforia objawienia - ma ona nieco inny odcien niz "wow ale jestem wyjebany ale zajebiscie"
bardziej w stylu "wow ale jestem wyjebany czuje i rozumiem caly wszechswiat ale zajebiscie"
Filozoficzna i quasi-religijna ekstaza
Co do drugiej części posta - nie, to głupie i nic ci nie da.
Podziel się posiłkiem, chamie
350ug LSD w dużej grupie osób, w pewnym momencie wszyscy doznali fali euforii jednocześnie, cały trip nie był tak euforyczny ale w tamtym momencie gdy wszyscy na chwilę zamarli i przestali się odzywać czułem (czuliśmy) kilkuminutowy orgazm.
DMT - powrót po kilkuminutowym odpłynięciu, fala szczęścia, zrozumienia wszystkiego, miłości. Właściwie obudziłem się z czymś co można tylko przyrównać do traumy ale odwróconej, wywołanej przesytem miłości, stan utrzymywał się jeszcze z 10 minut.
Kilkanaście pierwszych razy z MDMA, w dawkach 100-200mg choć nic nie równa się z pierwszym.
Niestety nadużywanie tej substancji odebrało dla mnie większość euforycznego działania tej substancji, chociaż czasem wciąż jest przyjemnie.
3 MMC pierwszy raz - Poza euforią ledwo pamiętam wieczór.
kokaina + DMT w dawce poniżej progu przejścia - Uczucie władzy nad wszystkim. Wszechmocy ale nie stricte szczęścia.
Pierwszy raz z heroiną czyli mix 8 piw, 7mg 2C-B + hera IV chyba najsilniejsze rozpłynięcie i trudne do opisania.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.