Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2949 / 247 / 0
10 czerwca 2024NahoyCito pisze:
Powiedzcie mi, co normalni ludzie robią w wolnym czasie, bo ja tylko jechałem po kode, grzałem, leżałem i teraz nie potrafie się odnaleźć.
Podłączam się do pytania. Bardzo ważnego w swej istocie.

10 czerwca 2024NahoyCito pisze:
Jestem kurwa zepsuty. Jak nie grzeje, to tylko szukam od kogo jakiegoś klona albo rolki ogarnąć, kiedy do lekarza się umówić po jaki zopiklon i alpre..
Właśnie, tu może jest problem (pracuję nad ciekawym tematem, ale o tym kiedy indziej) - łączenie zdrowia i służby zdrowia, która ma to zdrowie zapewniać z uzależnieniem od narkotyków (nawet tych aptecznych, bez względu czy OTC czy RP(w) ) nie jest dobrym pomysłem. Może to jest tak, że nałogi żerują na odwróconym instynkcie przetrwania ? W spoilerze odpowiedź od AI, pozwoliłem sobie pogrubić najważniejszy fragment:

Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.