Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Zawsze na zjazd po dłuższej zabawie trzeba jakiegoś depresanta. Po mecie choć bezsenność jest nieco słabsza ihmo niż przy fecie to jednak znacznie dłuższa i kondycja psychiczna jest na wykończeniu.

W sumie nawet alkohol czy zioło szczególniej pomaga. Ale z dostaniem recepty na jakiś Afobam czy choćby Nasen(zolpidem) to problemu nie ma. Wystarczy pójść do lekarza po kresce, od razu da coś na uspokojenie czy bezsenność.
  • 481 / 5 / 0
nie ma zjazdu - tak i cera pieknieje a zeby bieleja. Moze jak sie pierwszy raz w zyciu troche wezmie to nie ma zjazdu. Potem tylko 'pierdilec masakratore' i non stop bania tak meta ryje po zwojach.Znajomi wszyscy co z amph romansowali powychodziła z tego z czasem tych paru po meth khui wie co z nimi ale na pewno nic dobrego. Raz w zyciu czysty kryszta mety iv i starczy. Potem tylko spierd...c przed tym ile sil bo jest przed czym ;] [ external image ]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 7 / 0
włada walę od pół roku, dość często. Praktycznie przerwy na 'regenerację' Ale nie o to chodzi..

Był taki dzien, że nie było włada, więc zmotał mi zimek 'piko' 30zł za 100mg, drogo?
Zajebałem całą setke i nie powiem, odrobinę rozjebało, ale spodziewałem się czegoś lepszego
(wydaje mi się, że w ch* mnie zrobili :wall: ) Więc ja pozostaje przy tynku, o wiele taniej :rolleyes:
Nocny Spamer
  • 3449 / 122 / 8
30 zł za 100 mg meth to drogo.
30 zł za 100 mg ścierwa udającego meth to...
  • 1558 / 18 / 0
odrobine Cie rozjebało? to dał Ci włada hehehehehehe 100mg największy wał życia
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 3449 / 122 / 8
Zgadza się, przez brak podstawowej wiedzy na temat działania substancji, których używacie, dajecie się oszukiwać jakimś frajerom.
  • 262 / 1 / 0
u mnie to odwrotnie bywalo i nie wiem jakim cudem ale sprzedawali piko jako wlodzimierza po cenie ..wlada. No i nie mowil nikt ze to pikolok tylko ze wład tylko troszke zólty. Fruwalismy tak srednio po48h na tym ale do kryształu to ni ma co porwnywac. Ale nie mowie ze shit :rolleyes:
Ok jak dla mnie 3rzy troche inne substancje :-D
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 7 / 0
Może to i dobrze, że mnie w ch* zrobili. Przynajmniej mam już niechęć do 'meth' [wiadomo bardziej można się uzależnić, zatracić] bo meth to raczej nie było jak piszecie, pozostanę przy starej, dobrej, sprawdzonej szmatce :rolleyes:

napiszę abym miał dobry humor: NIE BIERZCIE TEGO GÓWNA :moody:

Fuzja / 909

post pod postem, ponieważ nie mogę już edytować..

słyszałem, ze 100mg piko (meth) to tak jakby 2g amph. prawda?
jakoś mi się nie wydaje, ponieważ widzę jak wciągają setki na raz, a 2g na raz to raczej by się przekręcili..
można jakiś przelicznik dać? X meth = X amph?
Nocny Spamer
  • 3449 / 122 / 8
To tak, jakbyś przeliczał krzesła na koty.
  • 20 / / 0
ja niestety nie mam tak litościwych, dobrych dilów. Za piko płacę 50 zł(najmniejsza działka), za gram: 160 zł po znajomości ;-) Nigdy nie słyszałam, żeby ktoś dostał za 30 zł piko.
Matka wie, że ćpiesz???
++
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.