Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
Po większych dawkach koksu ciągnie do muzyczki, tańcowania i handlowania różnymi rzeczami, ogólnie stan ''więcej więcej'', więcej kasy, fajnie się sprząta.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 12 / / 0
03 listopada 2019Roade pisze:
Za duża dawka po prostu, dobrego koksu robisz 25 mg co pół h, i jesteś cały czas na rushu, ale po 10 godzinach masz już tego dość, serduszko chce odpocząć. Jak dawkujesz?
25 miligramow? czyli jaka to czystosc musi byc proszku?
  • 4603 / 2207 / 1
Czysty.
  • 379 / 28 / 0
+80%. Brałem badany labolatoryjnie. Generalnie większość na dm ma koło 50%, co jest nawet ok wynikiem, i przy 40-50mg jest dobrze.
  • 12 / / 0
Drogie takie badania jak je wykonac abo gdzie? 25 miligramow to jak ktos ma 90% wystarczy wtedy to 16-20mg?
  • 8 / 3 / 0
Jak powinien wyglądać legitny koks, bryłki błyszczące, zapach chrzanu ?
  • 379 / 28 / 0
waga +- 5mg to 100 zł, dokładniejsze są za drogie. Jedyny sposób żeby zbadać to wysłanie do energy control, chyba z kilkaset euro. Ja chwilę siedziałem w Anglii, i po prostu kupowałem od sprzedawców, których badali niezależni ludzie, np. na dnstars.vip
  • 76 / 2 / 0
04 listopada 2019triwiee pisze:
Jak powinien wyglądać legitny koks, bryłki błyszczące, zapach chrzanu ?

Zapach chrzanu, nie acetonu, ewentualnie benzyny z chrzanem.
  • 343 / 15 / 0
Potwierdzam Pana wyzej - najlepszy temat z Polski był właśnie chrzanowo benzynowy po czasie aż odrzucał ten zapach paliwa w nosie i brało na wymioty.
W Peru natomiast temat zapachu nie miał w ogole i nie błyszczał tak mocno jak ten ogarnięty w Polsce.

PS. Tez jak za dużo koksu wale to siedze sztywny taki. Nie mogę się skupić za bardzo. Nieogar w głowie. Szyja sztywna.
  • 76 / 2 / 0
Oczywiście, możemy zadać pytanie, czy w naszym proszku jest, coś co ma podrażniać ewentualnie kaleczyć, błonę śluzową nosa, przez co czujemy zapach benz/chrzanu bardziej? na gołe oko, możemy tego nie zauważyć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.