Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
Po większych dawkach koksu ciągnie do muzyczki, tańcowania i handlowania różnymi rzeczami, ogólnie stan ''więcej więcej'', więcej kasy, fajnie się sprząta.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 12 / / 0
03 listopada 2019Roade pisze:
Za duża dawka po prostu, dobrego koksu robisz 25 mg co pół h, i jesteś cały czas na rushu, ale po 10 godzinach masz już tego dość, serduszko chce odpocząć. Jak dawkujesz?
25 miligramow? czyli jaka to czystosc musi byc proszku?
  • 4603 / 2207 / 1
Czysty.
  • 379 / 28 / 0
+80%. Brałem badany labolatoryjnie. Generalnie większość na dm ma koło 50%, co jest nawet ok wynikiem, i przy 40-50mg jest dobrze.
  • 12 / / 0
Drogie takie badania jak je wykonac abo gdzie? 25 miligramow to jak ktos ma 90% wystarczy wtedy to 16-20mg?
  • 8 / 3 / 0
Jak powinien wyglądać legitny koks, bryłki błyszczące, zapach chrzanu ?
  • 379 / 28 / 0
waga +- 5mg to 100 zł, dokładniejsze są za drogie. Jedyny sposób żeby zbadać to wysłanie do energy control, chyba z kilkaset euro. Ja chwilę siedziałem w Anglii, i po prostu kupowałem od sprzedawców, których badali niezależni ludzie, np. na dnstars.vip
  • 76 / 2 / 0
04 listopada 2019triwiee pisze:
Jak powinien wyglądać legitny koks, bryłki błyszczące, zapach chrzanu ?

Zapach chrzanu, nie acetonu, ewentualnie benzyny z chrzanem.
  • 343 / 15 / 0
Potwierdzam Pana wyzej - najlepszy temat z Polski był właśnie chrzanowo benzynowy po czasie aż odrzucał ten zapach paliwa w nosie i brało na wymioty.
W Peru natomiast temat zapachu nie miał w ogole i nie błyszczał tak mocno jak ten ogarnięty w Polsce.

PS. Tez jak za dużo koksu wale to siedze sztywny taki. Nie mogę się skupić za bardzo. Nieogar w głowie. Szyja sztywna.
  • 76 / 2 / 0
Oczywiście, możemy zadać pytanie, czy w naszym proszku jest, coś co ma podrażniać ewentualnie kaleczyć, błonę śluzową nosa, przez co czujemy zapach benz/chrzanu bardziej? na gołe oko, możemy tego nie zauważyć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich