30 października 2018kacpergx pisze: Jak u was wygladaja ceny pixow na slasku ja nigdzie nie mam ponizej 35, 2 lata temu wiekszosc cen wachala sie 2 okolicy 20-25 u was tez podrozalo?
Ja dałem ostatnio 150 zł to chyba nie jest zbyt dobra cena.
Jeśli kiedyś u nas będzie legal, to ceny mogą być jeszcze wyższe więc nie ma co narzekać.
Zawsze można uznać, że koniec z kupowaniem tematu i wziąć się za uprawę. Jest to ryzykowne (szczególnie outdoor) i efekt bardzo niepewny (złodzieje), ale jak już zbierzesz i wysuszysz, to uznasz, że "swoje" działa najlepiej.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.