Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Tragedii nie będzie, to nie krokodyl .
W obecnych czasach tego koronawirusa trzeba być jak Rambo.
Junkie Survival mode one.
Bo do szpitala to chyba strach.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Edit: zobaczyłam stopę, cóż... Naprawdę rasowy ropień, jak już z niego wyciągasz ichtiolem, to nie smaruj jednocześnie maściami rozgniającymi, bo antagonizujesz sobie działanie ichtiolu. Mam nadzieję, że sam Ci pęknie i obędzie się bez szpitala. Ten rdzeń pieprzony trzeba dokładnie wyjąć bo się będzie ODNAWIAŁ i paprał, kup kilka skalpeli, dużo gazy, waty, generalnie kup więcej niż sądzisz że potrzebujesz, bandaże, no i jakby to ująć, dużo ropy z tego wypłynie i nie będzie to taka mała ropka jak przy zębie. Przy małym ropniu znajomej na stopie było to półtorej... szklanki ropy. Kurwa, naprawdę. Znam też osobę wyciskającą z pachwiny jak jej się zapaprze, dramat. Nie będę opisywała do porannego strzału, no. Powodzenia życzę, dziewczyno, bo mnie dalacin uratował od dwóch nieprzyjemnych spraw. I paracetamol, który jest niby ŚMIESZNY, ale na mnie działa najlepiej ze wszystkich zbijających gorączkę itp.
Octenisept wydaje się być dobrym wyborem, ale nie pakowałabym tam nic, co mogłoby zaburzyć działanie ichtiolu. Skoro idzie ku pęknięciu, to nie rozganiaj tego niczym, bo pójdzie w ropowicę jeszcze.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Moja głupota. A na detoxie naoglądałam się zaniedbanych MIESIĄCAMI ropni i owrzodzeń, do samego mięcha.
17 wrz 2023 - scalenie postów - d5
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak jak na fotach, trochę schodzi skóra (po aloesie, rozmoczył) i już nic nie nakładałam oprócz octeniseptu w żelu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Nie no, ogólnie ku przestrodze.
Bardzo dobrze że miałaś zaopatrzenie i wiedzę jak to zbić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.