...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 204 / 30 / 0
Teraz nie musi być sport - chociaż on dostarcza nam wyrzuty substancji, które lubimy. Zjawisko euforii biegacza jest w tym wypadku ciekawe. Może to być też szybka jazda samochodem (na torze) czy inna pasja. Ja chodzę na ryby (nie stacjonarnie tylko że spinningiem biegam wokół jezior czy rzek).
  • 1008 / 204 / 2
To ja zawsze wolałem pozabijać innych graczy w CS lub BF, też dostarcza adrenaliny i nie trzeba wychodzić z domu.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 68 / 0
Z innych rzeczy które zrobiłem, to na drugi dzień skręta skoczyłem ze spadochronem.
Jeszcze w samolocie leciało mi z nosa.
W momencie gdy mi powiedzieli ze jeszcze dwie minuty zostały i otwarli drzwi... wszystko mi przeszło.
Dobrze się czułem ponad 12 godzin po skoku, dopiero wtedy powrócił skręt. Dużo lżejszy.
Wniosek z tego taki że przy odstawieniu powinniśmy dostarczać sobie jak najwięcej emocji.
  • 1544 / 198 / 0
04 października 2018eth0 pisze:
To ja zawsze wolałem pozabijać innych graczy w CS lub BF, też dostarcza adrenaliny i nie trzeba wychodzić z domu.
gorzej jak ktos jest ultra noobem i dostaje po dupsku xD i sie wkurwi jeszcze bardziej :gun:
  • 5358 / 978 / 0
@skandal a nie myślałeś żeby skoczyć i nie otworzyć spadochronu??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1008 / 204 / 2
Ja chciałem skoczyć na bungee jak było ciepło, niestety nie zdecydowałem się. Może za rok.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2217 / 1
04 października 2018Chevalier pisze:
Uzależnienie od alpry - czy cold turkey to będzie dobry pomysł? Czy pchać się gdzieś na detox? Rok jedzenia od 2-5 mg dziennie, aktualnie 3mg. 'Leczenie' depresji z częstymi przerwami na opiaty/stymulanty. Aktualnie nie tykam niczego, chcę odstawić to pierdolone benzo, by móc normalnie funkcjonować, zmienić swoje żałosne życie. Oczywiście później normalne leczenie, tym razem połączone z psychoterapią, której się zawsze wzbraniałem.
re-benzodiazepiny-odstawianie-t62863.html
Poczytaj jak się kończy odstawianie bezodiazepin cold turkey... Albo spokojnie redukujesz (tak z 34 miesiące mininum) albo detoks szpitalny dedykowany. Inne opcje to tragedia murowana.
  • 265 / 19 / 0
04 października 2018DexPL pisze:
04 października 2018Chevalier pisze:
Uzależnienie od alpry - czy cold turkey to będzie dobry pomysł? Czy pchać się gdzieś na detox? Rok jedzenia od 2-5 mg dziennie, aktualnie 3mg. 'Leczenie' depresji z częstymi przerwami na opiaty/stymulanty. Aktualnie nie tykam niczego, chcę odstawić to pierdolone benzo, by móc normalnie funkcjonować, zmienić swoje żałosne życie. Oczywiście później normalne leczenie, tym razem połączone z psychoterapią, której się zawsze wzbraniałem.
re-benzodiazepiny-odstawianie-t62863.html
Poczytaj jak się kończy odstawianie bezodiazepin cold turkey... Albo spokojnie redukujesz (tak z 34 miesiące mininum) albo detoks szpitalny dedykowany. Inne opcje to tragedia murowana.
Dzięki wielkie za protipy. Poczytałem i stwierdziłem, że nie chcę podejmować kolejnej próby samemu, bo znów dam ciała. Padło na detoks szpitalny. Dam znać jak było (albo jest, bo telefon here).
  • 18 / / 0
Nie jestem uzależniona, bo nie brałam często, ale już prawie miesiąc nie biorę nic. alkohol jedynie co tydzień, ale brakuje mi tego, ehhh… Życie jest nudne, wcześniej byłam kreatywniejsza; czy to ma wszystko sens???

Dodano interpunkcję. taurinnn
  • 35 / 7 / 0
Musisz albo przyjąć sobie ze jesteś cpunka i próbować robić to z głową albo zapomnij o tym raz na zawsze i szukaj sobie paru ciekawych zainteresowań które pozwolą Ci się spełniać. Najważniejsze to nie oszukiwać samego siebie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.