...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 204 / 30 / 0
Teraz nie musi być sport - chociaż on dostarcza nam wyrzuty substancji, które lubimy. Zjawisko euforii biegacza jest w tym wypadku ciekawe. Może to być też szybka jazda samochodem (na torze) czy inna pasja. Ja chodzę na ryby (nie stacjonarnie tylko że spinningiem biegam wokół jezior czy rzek).
  • 1008 / 205 / 2
To ja zawsze wolałem pozabijać innych graczy w CS lub BF, też dostarcza adrenaliny i nie trzeba wychodzić z domu.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 68 / 0
Z innych rzeczy które zrobiłem, to na drugi dzień skręta skoczyłem ze spadochronem.
Jeszcze w samolocie leciało mi z nosa.
W momencie gdy mi powiedzieli ze jeszcze dwie minuty zostały i otwarli drzwi... wszystko mi przeszło.
Dobrze się czułem ponad 12 godzin po skoku, dopiero wtedy powrócił skręt. Dużo lżejszy.
Wniosek z tego taki że przy odstawieniu powinniśmy dostarczać sobie jak najwięcej emocji.
  • 1544 / 198 / 0
04 października 2018eth0 pisze:
To ja zawsze wolałem pozabijać innych graczy w CS lub BF, też dostarcza adrenaliny i nie trzeba wychodzić z domu.
gorzej jak ktos jest ultra noobem i dostaje po dupsku xD i sie wkurwi jeszcze bardziej :gun:
  • 5361 / 978 / 0
@skandal a nie myślałeś żeby skoczyć i nie otworzyć spadochronu??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1008 / 205 / 2
Ja chciałem skoczyć na bungee jak było ciepło, niestety nie zdecydowałem się. Może za rok.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2217 / 1
04 października 2018Chevalier pisze:
Uzależnienie od alpry - czy cold turkey to będzie dobry pomysł? Czy pchać się gdzieś na detox? Rok jedzenia od 2-5 mg dziennie, aktualnie 3mg. 'Leczenie' depresji z częstymi przerwami na opiaty/stymulanty. Aktualnie nie tykam niczego, chcę odstawić to pierdolone benzo, by móc normalnie funkcjonować, zmienić swoje żałosne życie. Oczywiście później normalne leczenie, tym razem połączone z psychoterapią, której się zawsze wzbraniałem.
re-benzodiazepiny-odstawianie-t62863.html
Poczytaj jak się kończy odstawianie bezodiazepin cold turkey... Albo spokojnie redukujesz (tak z 34 miesiące mininum) albo detoks szpitalny dedykowany. Inne opcje to tragedia murowana.
  • 265 / 19 / 0
04 października 2018DexPL pisze:
04 października 2018Chevalier pisze:
Uzależnienie od alpry - czy cold turkey to będzie dobry pomysł? Czy pchać się gdzieś na detox? Rok jedzenia od 2-5 mg dziennie, aktualnie 3mg. 'Leczenie' depresji z częstymi przerwami na opiaty/stymulanty. Aktualnie nie tykam niczego, chcę odstawić to pierdolone benzo, by móc normalnie funkcjonować, zmienić swoje żałosne życie. Oczywiście później normalne leczenie, tym razem połączone z psychoterapią, której się zawsze wzbraniałem.
re-benzodiazepiny-odstawianie-t62863.html
Poczytaj jak się kończy odstawianie bezodiazepin cold turkey... Albo spokojnie redukujesz (tak z 34 miesiące mininum) albo detoks szpitalny dedykowany. Inne opcje to tragedia murowana.
Dzięki wielkie za protipy. Poczytałem i stwierdziłem, że nie chcę podejmować kolejnej próby samemu, bo znów dam ciała. Padło na detoks szpitalny. Dam znać jak było (albo jest, bo telefon here).
  • 18 / / 0
Nie jestem uzależniona, bo nie brałam często, ale już prawie miesiąc nie biorę nic. alkohol jedynie co tydzień, ale brakuje mi tego, ehhh… Życie jest nudne, wcześniej byłam kreatywniejsza; czy to ma wszystko sens???

Dodano interpunkcję. taurinnn
  • 35 / 7 / 0
Musisz albo przyjąć sobie ze jesteś cpunka i próbować robić to z głową albo zapomnij o tym raz na zawsze i szukaj sobie paru ciekawych zainteresowań które pozwolą Ci się spełniać. Najważniejsze to nie oszukiwać samego siebie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.