Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 247 / 1 / 0
Gdzie w londynie dostanę strzykawki i igły? w aptece nie sprzedadzą, nie chcę też kupować przez internet. Znacie jakieś sklepy?
  • 334 / 13 / 0
Z tego co się orientuję, to w Anglii nie sprzedają ot tak sobie igieł i strzykawek (no chyba, że oczarujesz aptekarza/aptekarkę), a osoby potrzebujące (diabetycy, heroiniści itp.) mają na receptę.

Moim zdaniem najlepiej przez neta kupić, np z Medisave (wysyłają w nieprzypałowych opakowaniach), no chyba, że naprawdę nie możesz zamawiać w sieci.
http://www.medisave.co.uk/consumables-g ... inges.html
  • 247 / 1 / 0
Znalazłem w polskiej aptece wysyłkowej, w uk- insulinówki.
  • 1 / / 0
antropolog pisze:
Sorry za double posta ale mam problem.

Lepiej mowic lekarzowi ze jestem addicted, czy ze biore od czasu do czasu, w razie potrzeby? Bede mial nasrane w papierach ze jestem uzalezniony i np. bedzie to mialo wplyw na np. znalezienie pracy? Czy po prostu powiedziec ze wpieprzam codziennie 700mg trampka i 6mg klona?

Jak kto moze, to blagam napisz, bo sie juz zasrałem.
w papierach nie bedziesz mial nasrane jesli chosdzi o prace.
jak powiesz ze jestes uzalezniony wysle cie na leczenie subutex lub metadon ,pozatym nie dostaniesz wiecej niczego z opiatami lub podobnymi
  • 351 / 8 / 0
salvinorin pisze:
Gdzie w londynie dostanę strzykawki i igły? w aptece nie sprzedadzą, nie chcę też kupować przez internet. Znacie jakieś sklepy?
Dostaniesz, za darmo dostaniesz. Gugiel nie boli - needle exchange.
  • 247 / 1 / 0
Właśnie dostałem w needle exchange paczkę ze strzykawkami i przyborami, nawet prezerwatywa była w środku.

Wiecie może jak wyglądaja narkotesty w pracy w UK? Jakie substancje wykrywają?

Chodzi mi szczególnie o etizolam. Różnie ludzie piszą na zagranicznych forach. Bo nie jest to dosłownie benzodiazepina. Więc teoretycznie nie powinna wyjść na testach.

scalono z:

Acha... I jakie będą ewentualne konsekwencje gdyby wykryli mi tą tienodiazepinę w moczu?
Do czego się przyznać i co mówić?

Zamówilem sobie testy na mocz, ktore wykrywają jedynie benzo. Jutro zrobię test i wrzucę wynik. Oczywiście nie będzie to jednoznaczne z negatywnym wynikiem testu ewentualnie przeprowadzanego w miejscu pracy. Mogą mieć dokładniejsze.
  • 146 / / 0
gdyby ktoś z Londynu miał jakiś namiar na dobrego browna albo koks to niech uderzy w taki czy inny sposób. Mam dosyć szukania na Camden dodgy skurwieli co próbują Ci wcisnąć mąkę czy inne gówno zapakowane w gazetę, a w momencie kiedy jarzysz co się stało, nagle pojawia się ich jeszcze 3, i każdy z nich ręka za plecy po guna i kurwa wielcy dealerzy "you sure mate you wanna come back?"
W Londynie jestem od roku, mieszkałem najpierw na South Lambeth, murzyniarnia straszna, co 15 minut podchodzi do Ciebie 12-latek i pyta czy palisz weed, i czy chcesz coś kupić. Teraz stacjonuję we wschodnim Londynie - plaistow.
trawa, gdzie nie spytasz tam dadzą Ci jak nie od razu wora z torby to przynajmniej numer do typa który podjedzie za moment. Spróbowałem koksu od dilera, który zielsko miał przeziemskie, podjeżdża w okolice Plaistow i Stratford autem, telefon, typ po 20 minutach jest, pełna profeska. Jak przyszło do koksu czy MDMA to ilościowo całkiem, całkiem, 40 f za gram MDMA i 50 f za koks, tylko jakościowo to jest shit. koks faktycznie pachnie chrzanem, ale tego nawet nie można by porównać z rozrzedzonym mefedronem...
  • 678 / 1 / 0
salvinorin pisze:

Wiecie może jak wyglądaja narkotesty w pracy w UK? Jakie substancje wykrywają?

Acha... I jakie będą ewentualne konsekwencje gdyby wykryli mi tą tienodiazepinę w moczu?
Do czego się przyznać i co mówić?
Może być przypał za niezgłoszone zażywanie benzo. Wszak można po nim być otumanionym i stanowić zagrożenie dla siebie i innych jeśli uprawiasz jakieś fizyczne tyranie. W internetowych smart shopach i tego typu miejscach są substancje, które możesz wrzucić do moczu i które ukryją wszystkie metabolity po prochach. Podobno, nie sprawdzałem.
delikatny jestem na zwale.
  • 18 / / 0
Wybieram się za kilka dni do Anglii. W miejscowości w której będę mam kolegę. Jesteśmy umówieni na ćpanie, jako że nie mam tam sama kontaktów.
Mam kilka pytań:Po ile chodzi feta normalnie?
10f /sztukę- opłaca się?(ponoć chujowa)
mef wyszedł. Bieda z nędzą.
Uwaga! Użytkownik Nycoten nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
matthiew, u mnie ta sama historia i mieszkam tez na wschodziee
Londynu...niestety nie wygląda to wszystko tak kolorowo jak sie spodziewac moglo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.