Moim zdaniem najlepiej przez neta kupić, np z Medisave (wysyłają w nieprzypałowych opakowaniach), no chyba, że naprawdę nie możesz zamawiać w sieci.
http://www.medisave.co.uk/consumables-g ... inges.html
antropolog pisze:Sorry za double posta ale mam problem.
Lepiej mowic lekarzowi ze jestem addicted, czy ze biore od czasu do czasu, w razie potrzeby? Bede mial nasrane w papierach ze jestem uzalezniony i np. bedzie to mialo wplyw na np. znalezienie pracy? Czy po prostu powiedziec ze wpieprzam codziennie 700mg trampka i 6mg klona?
Jak kto moze, to blagam napisz, bo sie juz zasrałem.
jak powiesz ze jestes uzalezniony wysle cie na leczenie subutex lub metadon ,pozatym nie dostaniesz wiecej niczego z opiatami lub podobnymi
salvinorin pisze:Gdzie w londynie dostanę strzykawki i igły? w aptece nie sprzedadzą, nie chcę też kupować przez internet. Znacie jakieś sklepy?
Wiecie może jak wyglądaja narkotesty w pracy w UK? Jakie substancje wykrywają?
Chodzi mi szczególnie o etizolam. Różnie ludzie piszą na zagranicznych forach. Bo nie jest to dosłownie benzodiazepina. Więc teoretycznie nie powinna wyjść na testach.
scalono z:
Acha... I jakie będą ewentualne konsekwencje gdyby wykryli mi tą tienodiazepinę w moczu?
Do czego się przyznać i co mówić?
Zamówilem sobie testy na mocz, ktore wykrywają jedynie benzo. Jutro zrobię test i wrzucę wynik. Oczywiście nie będzie to jednoznaczne z negatywnym wynikiem testu ewentualnie przeprowadzanego w miejscu pracy. Mogą mieć dokładniejsze.
W Londynie jestem od roku, mieszkałem najpierw na South Lambeth, murzyniarnia straszna, co 15 minut podchodzi do Ciebie 12-latek i pyta czy palisz weed, i czy chcesz coś kupić. Teraz stacjonuję we wschodnim Londynie - plaistow.
trawa, gdzie nie spytasz tam dadzą Ci jak nie od razu wora z torby to przynajmniej numer do typa który podjedzie za moment. Spróbowałem koksu od dilera, który zielsko miał przeziemskie, podjeżdża w okolice Plaistow i Stratford autem, telefon, typ po 20 minutach jest, pełna profeska. Jak przyszło do koksu czy MDMA to ilościowo całkiem, całkiem, 40 f za gram MDMA i 50 f za koks, tylko jakościowo to jest shit. koks faktycznie pachnie chrzanem, ale tego nawet nie można by porównać z rozrzedzonym mefedronem...
salvinorin pisze:
Wiecie może jak wyglądaja narkotesty w pracy w UK? Jakie substancje wykrywają?
Acha... I jakie będą ewentualne konsekwencje gdyby wykryli mi tą tienodiazepinę w moczu?
Do czego się przyznać i co mówić?
Mam kilka pytań:Po ile chodzi feta normalnie?
10f /sztukę- opłaca się?(ponoć chujowa)
mef wyszedł. Bieda z nędzą.
Londynu...niestety nie wygląda to wszystko tak kolorowo jak sie spodziewac moglo
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.